WordPress hjemmeside

Verdens bedste system (Prisvindende)
Fremtidesikret
Mere end 50.000 gratis plugins
Mere end 10.000 designs
Open Source (Din kildekode)
Mobil venlig / Responsiv
Ubegrænset antal sider
Blog og nyheder
SEO venlig
Og meget, meget mere…

Hos VSI Group har vi ikke nogen salgsafdeling.
Hvis du kontakter os, kan du derfor være sikker på at det er en ekspert der svarer dig med et reelt og kompetent tilbud.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

Du er også velkommen til at ringe på +45 6990 2368

BESTEM SELV HVORDAN DU BETALER

HOS VSI GROUP HAR ALLE RÅD TIL EN PROGESSIONEL HJEMMESIDE

FASTPRIS

Med denne model, gennemgår vi dit behov, ønkser og ideer. Efterfølgende udarbejder vi en professional kravspecifikation på opgaven og afgiver ud fra det estimerede tidsforbrug et tilbud.

Med et fastpris projekt betales der 50% før opstart og de sidste 50% ved levering af hjemmesiden.

Kildekoden er din og du kan frit bestemme hvor den skal hostes og om vi skal være din fremtidige samarbejdspartner eller om du ønsker at benytte en anden udvikler/virksomhed.

AFBETALING

Et stort projekt kan ofte løbe op i mange timer og dermed også have en omkostningsfuld opstart.

Men hos VSI Group mener vi, at alle skal have muligheden for at få den perfekte hjemmeside, da det efterhånden er dit vigtigste visitkort til nye kunder.

Får du en fastpris på en opgave, som beløber sig til mere end dit budget rækker til, så kan vi sagtens aftale en rentefri afbetalingsordning og hjælpe dig med at stable dit drømmme projekt på benene uden at du skal gå på kompromis allerede fra starten.

LEASING

Har du ikke det store behov og ligeledes heller ikke det store budget, så er en leasing pakke en god mulighed.

Her bygger vi dig en simpel men professionel hjemmeside og inkludere hosting, support m.m. således du ikke skal tænke på noget som helst.

En leaset løsning koster DKK 599,- pr. måned.

Den inkludere som sagt hosting og support, men også fremtidige opdatering og vedligeholdelse af din hjemmeside, du skal faktisk ikke tænke på andet, end at servicere alle dine kunder og gøre det dú er god til.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

Du er også velkommen til at ringe på +45 6990 2368

En skalerbar og fremtidssikret hjemmeside

Med en hjemmeside baseret på WordPress, uanset om den laves på fastpris, afbetaling eller som leje, får du en hjemmeside der på alle måder er skalerbar.

Med mere end 10.000 plugins, findes der altid en hurtig og nem måde for at udvide siden og efterkomme dit ønske og behov.

VSI Group har mere end 8 års erfaring med WordPress og kane lave alt fra små til store komplicerede løsninger.

5 Gode grunde til at vælge WordPress

Indhold og opdatering

WordPress er bland ét af de mest brugervenlige i verdenen, hvilket gør det utrolig nemt for jer, selv at logge ind og opdatere indholdet, skrive nyheder, oprette billeder m.m. på jeres hjemmeside.

SEO venligt

WordPress er under konstant udvikling og én af de ting der altid er fokus på, er at siden skal leve op til alle krav fra Google, således den altid har bedst mulig chance for at ligge placeret godt på Google.

Skalerbart

Som din virksomhed udvikler sig, opstår der med tiden, helt sikkert nogle nye behov. Med en hjemmeside baseret på WordPress, skal i ikke ud og have udviklet det hele fra bunden. Chancen for at der allerede findes en udvidelse til systemet der kan det i gerne vil, er ret stor og vi hjælper selvfølgelig med at finde de rigtige plugins og installere dem for jer.

Open-Source

WordPress er baseret på Open-Source som i virkeligheden betyder “Åben kode”. For dig betyder det, at du ikke er låst fast i systemet. Du ejer kildekoden og kan altid tage din hjemmeside med dig videre til et nyt webbureau eller udvikler.

Størrelsen af systemet gør også at du nemt finder en ny udvikler med kendskab til WordPress.

Fremtidssikret

WordPress er et kæmpe system og et af de mest brugte, hvis ikke dét mest brugte og da det er baseret på open-source som er åben kode, betyder det også at alle udviklere der arbejder med det, i fællesskab er med til at udvikle hele systemet i sin helhed. For dig betyder det, at så snart der kommer en ny og moderne trend på nettet, så går der nærmest kun timer, til din hjemmeside kan det også.

Mobilvenlig og responsiv

Med en hjemmeside eller webshop fra VSI Group får du en fremtidsikret løsning. som fungere på alle enheder. Vi sørger nemlig for, at alle vores hjemmesider og  webshops er responsive.

Det betyder, at vores systemer er så intelligente, at de selv kan finde du af at tilpasse sig på alle mobiler, tablets og computere, så din webløsning altid bliver præsenteret på den flotteste og mest brugervenlige måde.

Hosting, opdatering og sikkerhed

Med en hosted web løsning tager vi os af de ting, som man ikke får, når man selv hoster sin hjemmeside eller webshop. Du kan altså med andre ord trygt læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet for dig.
Vi sørger nemlig for sikker, pålidelig hosting, support og løbende opdatering af dit system. Skulle der opstå akutte problemer eller fejl på din hjemmeside eller webshop, vil du altid kunne kontakte din faste kontaktperson, som kan løse problemet for dig.

Tal med en web-ekspert

Rami er en af vores dygtige projektledere i vores webafdeling. Han har mange års erfaring i branchen og er uddannet web-integrator.

Han har fra egne projekter samt sit job som projektleder rigtig meget at byde på, både som din projektleder, men også som din sparingspartner til nye ideer, markedsføring og meget mere.

Det er gratis