fbpx

WordPress hjemmeside

Få lavet en unik og flot hjemmeside, baseret på hjemmeside-systemet WordPress.

WordPress er et prisvindende system, som sikre dig både brugervenlighed og fremtidssikring. WordPress har vundet prisen som verdens bedste hjemmeside-system op til flere gange og VSI Group har i over 10 år dygtiggjort sig i at designe og udvikle flotte, mobilvenlige hjemmesider.

Vi har to modeller, en skræddersyet og en skabelon hjemmeside, begge to er flotte og unikke på sin egen måde.

Derudover tilbyder vi rentefri afbetaling på alle vores hjemmesider, hvor vi tilmed giver gratis support og hosting med i hele afbetalingsperioden.

Vil du vide mere?

 

  
 
Design
Responsivt / Mobilvenlig
System
Antal tekstsider
Blog
Klar til SEO
Page-builder
Slideshow
Google Analytics
Support
Hosting
Løbende Opdatering
Betalingsbetingelser

Fastpris

Fra DKK
11.999,-
Design : Skræddersyet / Skabelon
Responsivt / Mobilvenlig :
System : WordPress
Antal tekstsider : Ubegrænset
Blog :
Klar til SEO :
Page-builder :
Slideshow :
Google Analytics :
Support :
Hosting :
Løbende Opdatering :
Betalingsbetingelser: 50% / 50%

Afbetaling

Fra DKK
999,-
12 mdr. rentefri afbetaling
Design : Skræddersyet / Skabelon
Responsivt / Mobilvenlig :
System : WordPress
Antal tekstsider : Ubegrænset
Blog :
Klar til SEO :
Page-builder :
Slideshow :
Google Analytics :
Support :
Hosting :
Løbende Opdatering :
Betalingsbetingelser: pr. måned i 12 mdr.

WordPress – En fremtidssikret og skalerbar hjemmeside løsning.

Med en WordPress hjemmeside sikre du at du aldrig behøver at skifte system igen. WordPress er nemlig det mest brugte hjemmeside system der findes i verdenen, hvilket betyder at udbudet af både designere og programmører der arbejder med WordPress er uendeligt.

WordPress har vundet priser for sin enkelthed og brugervenlighed, og samtidig sin robuste opbygning, der gør at du kan skalerer et hjemmeside projekt i WordPress fra at være en lille simpel løsning, til at blive en stor platform.

5 gode grunde til at få en hjemmeside i WordPress

Indhold og opdatering

WordPress er bland ét af de mest brugervenlige i verdenen, hvilket gør det utrolig nemt for jer, selv at logge ind og opdatere indholdet, skrive nyheder, oprette billeder m.m. på jeres hjemmeside.

Din WordPress hjemmeside bygges op i en “Page builder”, hvilket gør at du kan redigerer din hjemmeside ved simpel “Træk og slip”.

Det betyder, at du mere eller mindre kan bygge unikke sider op, sætte dit eget personlige præg på din hjemmeside, uden at være voldsom IT kyndig.

For 5 år siden, skulle man være udvikler for at nyde samme frihed på en hjemmeside, men i dag, med WordPress, kan du altså redesigne og tilpasse din hjemmeside på en simpel og elegant måde.

Det er faktisk nemmere end at bruge microsoft word.

SEO venligt

Når du får lavet en hjemmeside i WordPress, får du også et ekstremt SEO venligt system.
Hele fundamentet i WordPress er bygget op omkring at det skal være SEO venligt. Der til, kommer der utallige plugins, som kan installeres og assisterer dig med dit SEO arbejde.

Det giver dig friheden til, at du kan tage vare om SEO på et professionelt plan, hvis du har tiden til det.

Men tænkt en gang, når du får bygget en hjemmeside i WordPress, kan du selv håndterer SEO og få endnu flere kunder ind på din flotte hjemmeside.

Skalerbart

Systemet er skalerbart. Det findes over 1 mill plugins til systemet, hvilket kan betegnes som udvidelser. Der findes både gratis og betalte plugins, men det giver dig friheden til at du nemt og hurigt at kan tilføje ny funktioner til din hjemmeside.

Hvis du eksempelvis vil udvide din hjemmeside til at blive en betalt medlemsplatform, så kan du tilkøbe et plugin til WordPress som kan håndtere det og med få klik, har du en medlemsplatform.

Eller, vil du tilføje en webshop? Så kan du med få klik installere WooCommerce, som tilmed er gratis, og så har du en webshop.

Med WordPress er det mere eller mindre blot fantasien der sætter grænser for, hvor du vil bærer din hjemmeside hen.

Open-Source

WordPress er baseret på Open-Source som i virkeligheden betyder “Åben kode”. For dig betyder det, at du ikke er låst fast i systemet. Du ejer kildekoden og kan altid tage din hjemmeside med dig videre til et nyt webbureau eller udvikler.

Open-source betyder også, at alle udviklere verdenen over hjælper med at opdaterer systemet. Det sikre dig på en måde intet “lukket” system nogensinde ville kunne følge med til. Med WordPress er du altid på forkant med de nyeste teknologier og din hjemmeside kan nemt og hurtigt opdateres til en ny version af WordPress, således du altid har et sikkert og opdateret hjemmeside system.

Fremtidssikret

WordPress er et kæmpe system og et af de mest brugte, hvis ikke dét mest brugte og da det er baseret på open-source som er åben kode, betyder det også at alle udviklere der arbejder med det, i fællesskab er med til at udvikle hele systemet i sin helhed. For dig betyder det, at så snart der kommer en ny og moderne trend på nettet, så går der nærmest kun timer, til din hjemmeside kan det også.

Ydermere er du fremtidssikret i at du altid kan tage din hjemmeside under armen og finde en ny udvikler. Med en WordPress hjemmeside, sidder du altså i et at de mest brugte systemer, med flest udviklere verdenen over til at videreudvikle og vedligeholde det.

Derfor har WordPress ikke nogen abonnementer forbundet med sig.

Mobilvenlig & responsiv hjemmeside

I dag er tendensen at ca. 70% af alle de besøg du har på din hjemmeside kommer fra en mobil. Hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig, så mister du med stor sandsynlighed rigtig mange kunder, som besøger din hjemmeside via en mobil.

Har du råd til at lade vær?

Det er tanken du bør gøre, hvis din hjemmeside ikke er responsiv. Forestil dig alle de kunder du går glip af, fordi din hjemmeside ikke er mobilvenlig. Derfor, bør du tænke over det potentielle tab du lider, kontra prisen for at få designet og udviklet en ny hjemmeside.

WordPress hjemmeside hosting og vedligeholdelse

Med en WordPress hjemmeside bliver det en leg og vælger du tilmed vores hosted løsning, som er en afdragsordning over 12 måneder, smider vi hostingen med i pakken gratis.

Ved at have din WordPress hjemmeside hosted hos os, sikre vi ikke kun maksimal oppetid, sikkerhed og stabil drift, men vi har samtidig også hurtig adgang til at vedligeholde din løsning og tage action når du har nye ideer og tanker du vil have implementeret på din hjemmeside.

Tal med en web-ekspert

Rami er en af vores dygtige projektledere i vores webafdeling. Han har mange års erfaring i branchen og er uddannet web-integrator.

Han har fra egne projekter samt sit job som projektleder rigtig meget at byde på, både som din projektleder, men også som din sparingspartner til nye ideer, markedsføring og meget mere.

Det er gratis