Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

WordPress hjemmeside

WordPress hjemmesider med stærke design og konverteringsevne.

Hvorfor ikke vælge en WordPress hjemmeside, som er udviklet på et professionelt fundament, bygget på avanceret IT-arkitektur, der fremtidssikrer din hjemmesiden?

Hos VSI Group får du en gennemteste hjemmeside, hvor vi står inde for alle udvidelser m.m., der bruges. Vi anvender kun premium plugins, hvilket sikrer at din WordPress-siden ikke indeholder tvivlsomme plugins med sikkerhedsbrister.

Dertil tilbyder vi sågar en effektiv sikkerheds- og vedligeholdelsespakke, så din hjemmeside får taget løbende backup og ikke efterlader hacker-venlige huller.

Alle hjemmesider designes naturligvis med øje for brugere på både desktop og mobil.

I dag er Googles ”mobile first” udrulninger i fuld effekt, og vi ser en klar tendens, hvor gennemsnitligt 80% af din trafik til hjemmesiden kommer fra mobiltelefoner.

Din nye WordPress hjemmeside er med andre ord designet og udviklet professionelt, sikkert og med forbehold for nutidens dominerende tendenser. Alt sammen i en løsning, som tilgodeser din målgrupper og forretningsmål – for maksimal konvertering.

“Hos VSI Group tænker vi “mobile first”, når vi designer og udvikler en WordPress hjemmeside.”

   – Mikkel Schmidt – Adm. Direktør

En WordPress hjemmeside du kan tage ejerskab på

  • Når vi udvikler en WordPress hjemmeside, benytter vi et framework, der hedder “Divi” og giver WordPress superkræfter. Det betyder, at alle -også brugere uden erfaring – kan redigere, designe og arbejde frit og flydende med den nye WordPress hjemmeside.
  • Ved hjælp af “Drag and Drop” kan du arbejde live på din hjemmeside, mens du visuelt ser alle tingene tage form.
  • Hvis din WordPress hjemmeside er hosted på vores servere, som er skræddersyet til WordPress hosting, vil du opleve, at din hjemmeside loader hurtigere for en bedre brugeroplevelse.
  • Med vores WordPress sikkerheds- og vedligeholdelsespakke, sikrer vi din hjemmeside i alt fremtid. Vi opdaterer og vedligeholder både WordPress og alle dine plugins, uden du skal tænke på noget.

Open Source

WordPress er en open source-platform, hvilket betyder, at koden er frit tilgængelig til videreudvikling m.m. Der sidder derfor udviklere verdenen over, som udvider og vedligeholder WordPress systemet hver dag. Du er med andre ord fremtidssikret med en WordPress hjemmeside.

Gratis

Selve WordPress-platformen er ikke licenseret, da WordPress netop er en Open source-platform. Derfor er selve systemet gratis at bruge. Den pris du betaler til os, er udelukkende for vores service i at designe og vedligeholde din WordPress hjemmeside – samt tilpasse til dine unikke behov.

70%

Af alle hjemmesider i verden er WordPress

Vi har leveret mere end 1.000 WordPress hjemmesider!

Digital markedsføring og løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads' enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.

Derfor er WordPress det bedste valg

Det er ikke tilfældigt, at WordPress er en Open Source-platform, der er brugt til ca. 70% af alle hjemmesider!

Blandt systemets mange fordele kan vi nævne brugervenlighed, tårnhøj fleksibilitet, mulighed for unik grafiks tilpasning samt perfekte rammer til søgemaskineoptimering – dette både i WordPress traditionelle hjemmeside system samt i deres WooCommerce webshop motor!

Den store grad af fleksibilitet sikrer, at du, din administrator eller ansatte let kan forsyne hjemmesiden med grafik, indhold, nyheder, blogindlæg etc.

Med mere end 12 års erfaring og over 1.000 WordPress hjemmesider leveret, er VSI Group naturligvis det sikre valgt, når det kommer til design, udvikling, hosting og vedligeholdelse af din WordPress hjemmeside.

Når du får lavet udviklet din hjemmeside hos os, får du også muligheden for at tilkøbe både hosting og vores sikkerhed- vedligeholdelsespakke.

Tager du mod det tilbud, får din side del i vores smarte software, som overvåger din hjemmesider 24 timer i døgnet, ligesom du har et team, der hele tiden sørger for at holde din WordPress løsning, plugins m.m. opdateret og gennemtestet.

“Hos os kan du samle alt under ét tag”

Søger du en billig WordPress hjemmeside eller en helt unik løsning med særlige funktioner? Vi har erfaring med alt fra standardiserede løsninger til sider på mange sproglag med login til forskellige brugere eller abonnementstyper samt meget mere.

Kontakt os for en uforpligtende snak om WordPress og hør hvorfor vi er dit nye udviklingshus. Ring på +45 6990 1810 eller udfyld kontaktformularen.