Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Google Ads bureau

Annoncering med smæk for reklameskillingen!

Google Ads giver dig mulighed for at nå bredt ud til din målgruppe, både via tekstannoncer i Googles søgenetværk, men også i form af bannere og videoer fra partnersites.

Google Ads søgenetværk er det mest kendte, hvor du får vist dine tekstannoncer som en del af Googles søgeresultater – øverst på siden! Derudover findes der Google Display netværk samt Google Shopping.

Du kan udnytte Googles display netværk ved at annoncere med mere levende annoncere i form af både bannere og videoer. Hermed skiller dine annoncer sig ud, hvilket kan øge klikraten!

Det er blandt andet også via Googles display netværk, at du udnytter det velkendte “Remarketing”. Her er der tale om en funktion, der giver dig mulighed for at ’forfølge’ dine brugere med bannere, så de ser dine bannere på andre hjemmesider, EFTER de har besøgt din hjemmeside.

Hvorfor er det smart? Fordi du gen-eksponerer allerede interesserede kunder for dine services og produkter, hvilket kan hæve omsætningen i din forretning markant!

Glem desuden ikke de nyere og effektive muligheder med Google shopping – et nyere netværk, som hurtigt er blevet det mest effektive netværk for webshops.

Med et korrekt opsat produktfeed kan du skilte med dine produkter direkte i Googles søgeresultater.

Du kan med det samme angive ting som størrelser, pris, lagerstatus etc. og skabe købsklare kunder allerede inden de ser din webshop.

“Google shopping kan stå for helt op til 80% af din omsætning, hvis det opsættes korrekt”

Google Ads reklamer

  • Som Google Ads bureau dokumenterer vi via sporing, præcis hvor meget du tjener på bundlinjen for den annoncering, din personlige specialist gennemfører.
  • Betalt annoncering giver dig muligheden for let at justere din markedsføring, hvis den er sæsonbetonet. Skru op og vær aggressiv i din højsæson, slip speederen i lavsæsonen. Vi hjælper dig naturligvis!
  • Som Google Ads Bureau kender vi Google Ads interface og optimerer alt annoncering, så dine kampagner konstant performer og sikrer de bedste resultater. Din egen Ads specialist holder dig ajourført med relevant data og giver løbende input.

Remarketing

Remarketing er effektiv branding, da vi kan sikre, at dine brugere ser dine bannere, annoncer og videoer igen og igen på tværs af medier som fx Ekstra Bladet og andre af brugernes foretrukne sites, efter de har besøgt dig.

Google shopping

Google shopping er et absolut must for webshops. Det er blevet den mest effektive måde at få nye ordrer! Har du en webshop, hjælper vi dig hurtigt i gang, og sørger for at holde fokus på konceptets utallige fordele.

Track

Med Google Ads kan vi spore effekten af det arbejde, du får udført. Glem gætværk, sig goddag til indsigt.

Investér i resultatorienteret markedsføring

Én af Google Ads store fordele – i modsætning til rigtig mange andre typer markedsføring – er, at man kan data-spore alt lige fra ordrer og henvendelser til telefonopkald mm.

Du kan med andre ord forvente afrapportering med fuld gennemskuelighed ift. hvad du får ud af dine annoncekroner. Vi dokumenterer ned til mindste detalje, hvad du tjener på dine Google Ads kampagner.

For webshops vil vi typisk opsætte sporing på ordrer og omsætning, således vi ved, præcis hvad dine kampagner omsætter for – samt hvor meget vi betaler pr. ordre.

For hjemmesider vil vi typisk spore på henvendelser fra kontaktformularer og opkald, så vi kan dokumentere, hvor mange leads vi skaffer til din virksomhed.

Ud fra en gennemsnitlig konverteringsprocent og gennemsnitlig omsætning på en ordre, kan vi beregne, hvad prisen for et lead maksimalt må være, og dermed sikre at dine kampagner altid genererer et overskud til din virksomhed.

Du får med andre ord et evigt vågent øje på din annoncering, så du kan forvente overskud for dit månedlige annoncebudget.