Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

PrestaShop webshop

Prestashop,
Et prisvindende og brugervenligt webshopsystem

Med VSI Group får du en dedikeret og erfaren partner til PrestaShop udvikling. Vi har designet og udviklet PrestaShop webshops i mere end 10 år, og anser derfor os selv som nogen af de meste erfarne i Danmark i det prisvindende shopsystem.

Vi udvikler både moduler, integrationer til ERP, Lagerstyring, Kassesystemer og meget mere.

PrestaShop er platformen for dig, der har behov for en professionelle e-handelsløsning med de rette funktioner og integrationer.

Med PrestaShop får du nemlig en avanceret webshopplatform, der imponerer med klargjorte “out of the box” komponenter, og ligeledes er klar til at tilkoble sig integrationer og andre specialfunktioner.

 

PrestaShop er oprindeligt et fransk udviklet webshopsystem, og ligesom f.eks. WordPress WooCommerce og Magento, er der tale om et open source-system.

PrestaShop er som oftest sammenlignet med Magento, da de to systemer ligger i samme kategori – altså sværvægterklassen som benyttes til store og avancerede webshops.

“Vi er en af Danmarks mest erfarne i PrestaShop udvikling.”

– Mikkel Schmidt – Adm. Direktør

PrestaShop er for de tunge drenge

  • PrestaShop er en skalerbar open source webshopplatform, som bruges til store løsninger. Eksempelvis har Adidas bygget deres World Wide webshop på PrestaShop-motoren.
  • Med en PrestaShop webshop får du ikke kun et skalerbart system, som kan håndtere kæmpe produktkataloger. Du får nemlig også glimrende brugervenlighed – i modsætning til andre systemer som f.eks. Magento.
  • Platformen er konkret udviklet til e-handel og ikke hjemmesider. Derfor får du glæde af fantastiske “out of the box” funktioner.
  • PrestaShop er for dig, der er klar til next level e-handel. Det er det oplagte valg, hvis din webshop har fået vokseværk eller ambitionerne er store!

Open Source

PrestaShop er ligesom WordPress en open source-platform. Med mere end 300.000 webshops på verdensbasis, er der tusindvis af udviklere dedikeret til at vedligeholde og videreudvikle systemet. Du får derfor en fremtidssikret webshop.

Gratis

Fordi PrestaShop er open source, er selve fundamentet gratis at bruge. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om dyre licenser mm., når du får udviklet din webshop. Selve systemet er gratis, det skal blot tilpasses.

+300k

Af verdens største webshops kører på PrestaShop.

Mere end 10 års erfaring med udvikling af PrestaShop webshops.

Digital markedsføring og løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads' enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.

PrestaShop udvikling til selv kræsne behov

PrestaShop udvikling stiller større krav til programmøren end f.eks. en WooCommerce webshop. Årsagen er, at systemet er større og mere kompleks at klargøre for udviklingshuset. Til gengæld er systemet et bedre valg til seriøse e-handelsfolk, som sigter efter et skalerbart system.

Ydermere har PrestaShop en bedre databasestruktur end mange andre webshopsystemer, hvilket er vigtigt, hvis du har mange produkter eller skal have lavet store integrationer.

Strukturen sikrer bedre hastighed og load tider på din webshop, selv når databasen har vokset sig stor. Det er ekstremt vigtigt for konverteringen på din webshop, da brugeren oplever en gnidningsfri shop og forbliver i flow.

PrestaShop kan nemt håndtere over +20.000 varer, uden at du løber på udfordringer med load tid eller overbelastning af din server. Det skyldes, at infrastrukturen på databasen og koden generelt er udviklet med henblik på at kunne rumme stor kapacitet.

Når man op i en størrelse, hvor man har så mange varer, at vi kalder det en “stor webshop”, er der ofte tale om en virksomhedsstørrelse, hvor der er behov for, at webshoppen snakker sammen med Microsoft Dynamics Navision, C5 eller et tredje ERP-system.

Måske du har flere butikker, og skal have lageret til at snakke med kasserne osv.? Bare rolig, PrestaShop fungerer glimrende med den type integrationer og er gearet til at håndtere den type funktion.

Glem desuden ikke generel velfungerende funktioner som produktfiltrering eller geniale mersalgstiltag til cross selling mm. – begge standardfunktioner i PrestaShop!

Interesseret i at høre mere? Kontakt os for en uforpligtende snak om PrestaShop udvikling og hør hvordan vi sikrer dig en førsteklassesløsning.
Ring på +45 6990 1810 eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage inden for 24 timer.