Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Kundeservice outsourcing

Etabler dit kundeservice team hos VSI Group i Thailand til omkostningsvenlige priser.

Vi hjælper virksomheder fra hele verdenen med at outsource deres kundeservice

Kundeservice er krævende og nødvendigt. Det kræver ofte mange medarbejdere at holde sine kunder glade og tilfredse, derfor er kundeservice ofte noget, der kan blive omkostningsfuldt, hvorfor mange virksomheder kigger på outsourcing muligheder, når de vokser.

VSI Group har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at outsource deres kundeservice til Østen på en effektiv måde via vores thailandske selskab VSI Group Asia, hvor igennem vi headhunter og rekrutterer kvalificeret arbejdskraft til en lang række internationale samarbejdspartnere.

Ansæt medarbejdere i Østen under dansk management til omkostningsvenlige priser, mens du fokuserer på din kerneforretning.
Dansk kvalitet – thailandske lønninger!

Kundeservice outsourcing
– skræddersyet til dine ønsker

Hos VSI Group har vi mange dygtige medarbejdere med stærke kompetencer indenfor alle former for kundeservice. Ved kundeservice outsourcing slipper du for bøvlet med rekruttering, ansættelsessamtaler, HR og stakkevis af tidskrævende papirarbejde – vi tager os af det hele!

Du får dygtige og kompetente medarbejdere skræddersyet direkte til din virksomhed og dine ønsker – uden kedelige mellemregninger og tidskrævende administrative opgaver. Vores dedikerede medarbejdere arbejder til en fast månedlig pris, og leverer det samme høje serviceniveau som en fastansat i din egen virksomhed. Det er kvalitet, fleksibilitet og transparens hos VSI Group.

Vi er der hele vejen

Vi hjælper ikke kun med at headhunte og rekruttere de rigtige medarbejdere til dit kundeservice team. Vi hjælper også med at optimere på dine workflows, KPI’er, SLA’er, systemer og meget mere.

Vi har i flere teams hjulpet med at implementere korrekt helpdesk, callcenter løsning eller hele kontaktcentre med automatiserede work-flows, chat bots og meget mere.

Vi hjælper også med at producere interne manualer, tests og andre værktøjer til effektiv onboarding af nye agenter.

Din succes i samarbejdet er vores succes, og vi gør alt, hvad vi kan, for at det bliver en god oplevelse for alle parter.

Ofte stillede spørgsmål

Er det billigere end at ansætte inhouse?

Ja, meget.
Vi headhunter dygtige danskere med en eventyrlyst og drager fordel af at de får muligheden for at opleve verden, samtidig med at man arbejder til en lavere løn grundet lavere leveomkostninger, som i sidste ende betyder en billigere medarbejder til dig, uden at du går på kompromis med kompetencer eller kvalitet.

Ansætter I danskere?

Det kommer an på jobbet. Til e-commerce manager vil det altid være en dansker, da det kræver, at man kan tale og skrive dansk. Men til webudvikling hvor programmeringssproget er det samme uanset nationalitet, ansætter vi højtuddannede dygtige, lokale udviklere.

Er kontrakten bindende?

Når den rigtige kandidat er fundet og ansat, starter 3 måneders prøveperiode. I denne periode kan kontrakten opsiges uden varsel. Består medarbejderen sin prøveperiode, er kontrakten bindende for alle parter i de efterfølgende 9 måneder, således den samlede løbetid for kontrakten udgør 12 måneder. Herefter genforhandles yderligere 12 måneder.

Kan man ansætte alle naitionaliteter?

Ja, vi headhunter de kompetencer, du har brug for. Så vil du ind på det Hollandske marked, og har brug for en hollandsk e-commerce manager, så finder vi en dygtig hollænder til dig. (Det kunne være hvilket som helst land, Holland er bare lige et eksempel).

Opstarts processen

1. Opstart

Vi tager en dialog omkring jeres behov, lægger en strategi for samarbejdet og udarbejder en kontrakt der tilgodeser alle parter.

2. Rekruttering

Når kontrakten er på plads, starter vi rekrutteringen. Her går vi et forløb igennem hvor du naturligvis er med til at screene og interviewe.

3. Implementering

For at sikre alle parters success, er det vigtigt at vi sammen implementere teamet i form af software, oplæringsprocess m.m.

4. Onboarding

Når medarbejderne til teamet er fundet, starter vi onboardingen. Hvor vi følger vores plan for implementering for at sikre en god opstart.

Ansættelses processen

Har du spørgsmål?
Skriv til os helt uforpligtende

Lidt om VSI Group

Vi er et digitalt bureau med hovedsæde i Thailand. Vi har eksisteret i 12 år og er ca. 60 medarbejdere fordelt indenfor felterne udvikling, design, animation, 3D, SEO, PPC, Kundeservice outsourcing og meget, meget mere.

Vores erfaring i branchen som digitalt bureau og lokation i Thailand gør at vi kender til alle aspekter indenfor den digitale verden og kan bruge dette til at skræddersy og sammensætte teams indenfor en store vifte af kompetencer.

VSI Group er dansk ejet og vores primære marked ligger i Danmark, dog har vi også kunder i både Hong Kong, Singapore, USA, Holland og andre lande, som alle benytter sig af vores outsourcing services.

Vi befinder os i byen Chiang Mai, som ligger i det nordlige Thailand. Byen er kendt som asiens svar på silicon valley, hvilket betyder at byen er fyldt med ekstremt dygtige mennesker indenfor den digitale branche. Vores placering her er strategisk for at kunne hjælpe virksomheder med outsourcing af software og webudvikling uden at skulle være nervøse for kommunikationsbarrierer og andre fordomme man har med outsourcing til østen, samt at vi er sikre på at vi altid kan skaffe den fornødne og kvalificerede arbejdskraft.

Kundeservice outsourcing
WordPress hjemmeside og udvikling

Spar dine ressourcer med kundeservice outsourcing

Når du outsourcer din kundeservice til os, sørger vi ikke kun for at skræddersy et dedikeret team eller den helt ideelle medarbejder til at varetage din kundekontakt efter din virksomhedsprofil. Vi giver dig også muligheden for at optimere din virksomhed. Da vi tager os af kundekontakten, sparer du en masse tid, penge og energi. Ressourcer du i stedet kan dedikere til det det, du er bedst til, og der hvor din energi og tid burde ligge: nemlig i din forretning.

Vi hjælper dig også med at skræddersy det rigtige matrix af systemer som eksempelvis helpdesk software, CRM, integreringer til jeres webshop, mm., hvis du har behov for det. Hos VSI-Group får du altså en komplet kundeservice løsning, der ikke kun sikrer dig en dygtig og erfaren kundeservice, men også en optimering af dine ressourcer i din virksomhed.

Dedikeret kundeservice outsourcing

Uanset om du skal have et større team af dedikerede medarbejdere til at varetage din kundeservice, eller blot har brug for en enkelt dedikeret medarbejder, så har vi profilerne hos VSI Group. Hos os er kundeservice og den gode kundeoplevelse i højsædet, og derfor rekrutterer vi også kun de dygtigste medarbejdere indenfor branchen til vores kunder. Vi matcher altid vores medarbejdere og kunder ud fra de efterspurgte kompetencer og behov i kundens virksomhed. På den måde er du sikret kompetent arbejdskraft tilpasset til lige præcis dine ønsker og behov.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores kundeservice outsourcing, eller er du interesseret i vores andre muligheder for outsourcing som fx marketing, web- og softwareudvikling eller design og grafik? Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe lige præcis din virksomhed. Du kan også få tilknyttet din helt egen dedikerede E-commerce manager til din virksomhed, hvis du ønsker dette.

Du er altid velkommen til at skrive til os på vores formular, eller kontakte os på info@vsi-group.dk. Så vender vi tilbage senest 24 timer efter din henvendelse.

Spar dine ressourcer med kundeservice outsourcing

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!