Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Kundeservice outsourcing

 

Din garanti for høj kundeservice

Hos VSI Group ved vi, hvor stor betydning en høj kundetilfredshed har for enhver forretning. Derfor mener vi også, at en god kundeservice og et højt serviceniveau er alfa omega for enhver virksomhed.

Tilfredse kunder betyder gode online anmeldelser, god omtale til netværk og tilbagevendende, glade kunder. Derfor er dygtige medarbejdere indenfor kundeservice det sidste, du må nedprioritere i din virksomhed.

Kundeservice outsourcing – skræddersyet til dine ønsker

Hos VSI Group har vi mange dygtige medarbejdere med stærke kompetencer indenfor alle former for kundeservice. Ved kundeservice outsourcing slipper du for bøvlet med rekruttering, ansættelsessamtaler, HR og stakkevis af tidskrævende papirarbejde – vi tager os af det hele!

Du får dygtige og kompetente medarbejdere skræddersyet direkte til din virksomhed og dine ønsker – uden kedelige mellemregninger og tidskrævende administrative opgaver. Vores dedikerede medarbejdere arbejder til en fast månedlig pris, og leverer det samme høje serviceniveau som en fastansat i din egen virksomhed. Det er kvalitet, fleksibilitet og transparens hos VSI Group.

“Outsourcing skaber vækst, da virksomheden sparer penge og hovedpine, og samtidig får spidskompetencer i huset.”

 

Spar dine ressourcer med kundeservice outsourcing

Når du outsourcer din kundeservice til os, sørger vi ikke kun for at skræddersy et dedikeret team eller den helt ideelle medarbejder til at varetage din kundekontakt efter din virksomhedsprofil. Vi giver dig også muligheden for at optimere din virksomhed. Da vi tager os af kundekontakten, sparer du en masse tid, penge og energi. Ressourcer du i stedet kan dedikere til det det, du er bedst til, og der hvor din energi og tid burde ligge: nemlig i din forretning.

Vi hjælper dig også med at skræddersy det rigtige matrix af systemer som eksempelvis helpdesk software, CRM, integreringer til jeres webshop, mm., hvis du har behov for det. Hos VSI-Group får du altså en komplet kundeservice løsning, der ikke kun sikrer dig en dygtig og erfaren kundeservice, men også en optimering af dine ressourcer i din virksomhed.

Kundeservice Outsourcing

Dedikeret kundeservice outsourcing

Uanset om du skal have et større team af dedikerede medarbejdere til at varetage din kundeservice, eller blot har brug for en enkelt dedikeret medarbejder, så har vi profilerne hos VSI Group. Hos os er kundeservice og den gode kundeoplevelse i højsædet, og derfor rekrutterer vi også kun de dygtigste medarbejdere indenfor branchen til vores kunder. Vi matcher altid vores medarbejdere og kunder ud fra de efterspurgte kompetencer og behov i kundens virksomhed. På den måde er du sikret kompetent arbejdskraft tilpasset til lige præcis dine ønsker og behov.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores kundeservice outsourcing, eller er du interesseret i vores andre muligheder for outsourcing som fx marketing, web- og softwareudvikling eller design og grafik? Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe lige præcis din virksomhed. Du kan også få tilknyttet din helt egen dedikerede E-commerce manager til din virksomhed, hvis du ønsker dette.

Du er altid velkommen til at skrive til os på vores formular, eller kontakte os på info@vsi-group.dk. Så vender vi tilbage senest 24 timer efter din henvendelse.

Spar dine ressourcer med kundeservice outsourcing

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!