Animationsvideo

Knivskarpt budskab på under 60 sek.

5 gode grunde til at få lavet en animationsvideo nu

✔ Øg din konvertering med mere end 20%
✔ Gør indviklet koncept til et let, forståeligt budskab
✔ Skab tryghed og tillid hos dine kunder
✔ Differentier dig fra dine konkurrenter
✔ Bedre SEO med en video

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

 

Vil du bare gerne i kontakt med os?
Ring direkte til Janni på +45 6990 2385

GENNEMSIGTIGE PRISER

*Ikke noget med småt her 🙂

30 sekunder
10.000,-

Gør budskabet af dit koncept, service eller produkt nemt at forstå med en hurtig explainer video.

60 sekunder
13.000,-

Med 60 sekunder kan et mere kompliceret koncept, service eller produkt formidles på en nem og forståelig måde.

90 sekunder
16.000,-

Denne længde animationsvideo vil typisk bruges til forklaring om brugen af et mere kompliceret koncept, service eller produkt.

120 sekunder
19.000,-

Lav en hel serie af små tegnefilm og skab mange flere naturlige følgere til din forretning på de social medier.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

 

Vil du bare gerne i kontakt med os?
Ring direkte til Janni på +45 6990 2385

Et par udvalgte referencer

Video konverterer dine besøgende til kunder

I dag har vi mulighed for at kommunikere gennem andet end tekst og tale. Faktisk foretrækker langt de fleste af os at blive talt til gennem billeder og videoer, fordi det for mange både er mere overskueligt og klart end at læse flere siders tekst.

Derfor kan du nå rigtig langt med en animationsvideo, som forklarer og sælger dit produkt. Med moderne medier som YouTube og Facebook har du mulighed for at eksponere din nye animationsvideo til rigtig mange potentielle kunder, og det gør levende billeder til et stærkt værktøj for enhver virksomhed.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

 

Vil du bare gerne i kontakt med os?
Ring direkte til Janni på +45 6990 2385

Derfor skal du have en animationsvideo

Det kan være en udfordring at arbejde med tekst på hjemmesider og webshops, da tekst efterlader mulighed for fortolkninger hos læseren, eller endnu værre skræmmer dine kunder væk, fordi der er alt for meget af det.

En animationsvideo har derimod mulighed for at skabe den helt rigtige stemning og tone i dit budskab, så det er let for dine kunder at afkode det, du vil sige.

Har du et kompliceret eller teknisk budskab, som du skal forklare til den menige mand eller kvinde, er det også oplagt at lave en animations- eller præsentationsvideo, der på få minutter eller endda sekunder kan få forklaret selv det mest komplekse.

Når du bestiller en animationsvideo, bliver der taget udgangspunkt i dit specifikke ønske. Det betyder, du har indflydelse på det storyboard, der bliver grundlaget for din video og derved din kommunikation til målgruppen.

Du har med andre ord en helt unik mulighed for at fortælle, hvad der gør netop dit produkt unikt, og få det præsenteret igennem storytelling, der både kan være humoristisk, følelsesladet, romantisk eller noget helt fjerde, afhængigt af, hvad der er aktuelt. Videoen er nemlig en enestående mulighed for samtidig at præsentere din virksomheds personlighed!

Case eksempel

Ud over et strømlinet og klart budskab står du tilbage med et produkt, der har en højere underholdningsværdi, og derfor vil tiltrække en bredere interesse. Samtidig har du mulighed for at integrere din video på forskellige platforme som blogs, sociale medier og E-mails og lade mange potentielle kunder se den

Personlig kontaktperson

Du vil altid have en fast kontaktperson, der kender din forretning og dit mål med videoen. Dette vil være personen, som du løbende modtager opdateringer og det første udkast til storyboard fra og personen, som du modtager den endelige animationsvideo fra.

Det giver dig tryghed og os mulighed for at lave de bedste videoer.

Det er gratis