Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Outsourcing

Få kompetente og omkostningsvenlige medarbejdere til webudvikling, softwareudvikling, design, kundeservice, markedsføring og meget mere.

Vi head-hunter og rekruttere de rigtige kompetencer til din virksomhed

Igennem VSI Group’s Thailandske afdeling har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder over hele verdenen med at etablere teams i østen under management hos os.

Det betyder at vores samarbejdspartnere får omkostningseffektive medarbejdere med de ønskede spidskompetencer uden at gå på kompromis.

 

Ansæt medarbejdere i østen under dansk management til omkostningsvenlige priser, mens du fokusere på din kerneforretning.
Dansk kvalitet, Thailandske lønninger!

Eksempler på teams

Vi har samarbejdspartnere i mange forskellige brancher og vi mener at det kun er fantasien der sætter grænser.

Web, digitalt eller reklamebureau

Vi har en del af denne type virksomheder der har hele teams siddene hos os. Et typisk team består af en dansk projektleder med direkte kundekontakt, 2-3 lokale udviklere og 1-2 lokale grafikere.

Læs mere om software outsourcing

Kundeservice

Vi har også samarbejdspartnere der har store teams af kundeservice agenter siddene som hovedsageligt består af danskere der hjælper med telefonisk support, live chat og email.

Læs mere om outsourcing af kundeservice

E-commerce manager

Der er mange webshops i Danmark der er i vækst og travlheden bliver ofte en klods om benet. Her hjælper vi med at ansætte dygtige e-commerce managere som står for markedsføring af webshoppen, oprettelse og vedligeholdelse af varer, samt kundeservice.

Læs mere om outsourcing af e-commerce manager

Ofte stillede spørgsmål

Er det billigere end at ansætte inhouse?

Ja, meget.
Vi headhunter dygtige danskere med en eventyrlyst og drager fordel af at de får muligheden for at opleve verdenen, samtidig med at man arbejder til en lavere løn grundet lavere leveomkostninger, som i sidste ende, betyder en billigere medarbejder til dig, uden at du går på kompromis med kompetencer eller kvalitet.

Ansætter i danskere?

Det kommer an på jobbet. Til e-commerce manager vil det altid være en dansker, da det kræver at man kan tale og skrive dansk. Men til webudvikling, hvor programmeringssproget er det samme uanset nationalitet, ansætter vi højtuddannede dygtige lokale udviklere.

Er kontrakten bindende?

Når den rigtige kandidat er fundet og ansat starter 3 måneders prøveperiode. I denne periode kan kontrakten opsiges uden varsel. Består medarbejderen sin prøveperiode, er kontrakten bindene for alle parter i de kommende 9 måneder, således den samlede løbetide for kontrakten udgør 12 måneder. Herefter genforhandles yderligere 12 måneder.

Kan man ansætte alle naitionaliteter?

Ja, vi header-hunter de kompetencer du har brug for, så vil du ind på det Hollandske marked og har brug for en Hollandsk e-commerce manager, så finder vi en dygtig Hollænder til dig. (Det kunne være hvilket som helst land, Holland er bare lige et eksempel).

Opstarts processen

1. Opstart

Vi tager en dialog omkring jeres behov, lægger en strategi for samarbejdet og udarbejder en kontrakt der tilgodeser alle parter.

2. Rekruttering

Når kontrakten er på plads, starter vi rekrutteringen. Her går vi et forløb igennem hvor du naturligvis er med til at screene og interviewe.

3. Implementering

For at sikre alle parters success, er det vigtigt at vi sammen implementere teamet i form af software, oplæringsprocess m.m.

4. Onboarding

Når medarbejderne til teamet er fundet, starter vi onboardingen. Hvor vi følger vores plan for implementering for at sikre en god opstart.

Ansættelses processen

Har du spørgsmål?
Skriv til os, helt uforpligtende

9 + 12 =

Lidt om VSI Group

Vi er et digitalt bureau med hovedsæde i Thailand. Vi har eksisteret i 12 år og er ca. 60 medarbejdere fordelt indenfor felterne udvikling, design, animation, 3D, SEO, PPC, Kundeservice outsourcing og meget, meget mere.

Vores erfaring i branchen som digitalt bureau og lokation i Thailand gør at vi kender til alle aspekter indenfor den digitale verden og kan bruge dette til at skræddersy og sammensætte teams indenfor en store vifte af kompetencer.

VSI Group er dansk ejet og vores primære marked ligger i Danmark, dog har vi også kunder i både Hong Kong, Singapore, USA, Holland og andre lande, som alle benytter sig af vores outsourcing services.

Vi befinder os i byen Chiang Mai, som ligger i det nordlige Thailand. Byen er kendt som asiens svar på silicon valley, hvilket betyder at byen er fyldt med ekstremt dygtige mennesker indenfor den digitale branche. Vores placering her er strategisk for at kunne hjælpe virksomheder med outsourcing af software og webudvikling uden at skulle være nervøse for kommunikationsbarrierer og andre fordomme man har med outsourcing til østen, samt at vi er sikre på at vi altid kan skaffe den fornødne og kvalificerede arbejdskraft.

Kundeservice outsourcing

Læs også om outsourcing af

Ansæt din næste medarbejder igennem VSI Group og få kickstartet dine opgaver af dygtige fagpersoner!

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!