Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Digital markedsføring

Marketing hero giver digital markedsføring superkræfter!

Få digital markedsføring skræddersyet til dine behov.

Har du et behov, der ikke passer ind i nogen af vores standardpakker? Er du træt af marketing i kassetænkning – eller har du bare store ambitioner? Så er vores Marketing Hero vejen frem.

Med en Marketing Hero aftale skræddersyer vi en digital markedsføringsstrategi til din virksomhed, hvilket giver muligheden for at udnytte fordelene fra flere kanaler.

En Marketing Hero strategi kan nemlig hjælpe din forretning via alt fra SEO, Google Ads og SoMe markedsføring til kampagner fra nyhedsbreve, Pricerunner og meget mere.

Få det bedste fra alle verdener med en skræddersyet cross channel digital markedsføringsstrategi, der matcher dine ambitioner. Udnyt den stærke synergi på tværs af marketingkanalerne og maksimer både trafik og konverteringer på din hjemmeside eller webshop!

“Marketing hero skaber synergi på tværs af kanaler og medier”

Resultatorienteret digital markedsføring

  • Få samlet alle dine digitale marketingtiltag under ét tag. Vi driver din forretning frem – naturligvis med fuld indsigt i processen.
  • Mærk kraften ved digital markedsføring ved at have spredt dit marketingbudget over flere kanaler og medier.
  • Tal med samme faste kontaktperson, der altid har fokus på din virksomheds konvertering og succes. Få en dedikeret sparringspartner, der deler samme mål som dig.
  • Udnyt remarketing maksimalt! Nyd det fulde potentiale fra remarketing-annoncer implementeret på tværs af alle medier.

Konceptet

Med “Marketing Hero” konceptet skræddersyer vi den digitale markedsførings strategi, og flytter dynamisk rundt på budgetter, annoncer mm. til de kanaler, der giver dig det bedste return of investment. Her er du ikke låst til en bestemt kanal.

Dynamik

Marketing Hero skaber dynamik i din digitale markedsføring ved at kombinere flere kanaler. Vi fokuserer på optimering på tværs af adskillige medier i stedet for kun at have fokus ét sted. Det betyder maksimal effekt fra de mest kendte og effektive markedsføringsmetoder.

Hero

Vi fylder dig ikke med fiktion. Vi giver din virksomhed superkræfter!

Digital markedsføring på tværs af kanaler som SEO, Facebook, Google og meget mere.

Mange virksomheder ender med at have SEO hos en udbyder, Google Ads hos en anden og webudvikling hos en tredje. Hos VSI Group har vi lavet Marketing Hero for at hjælpe vores kunder med at få udarbejdet og implementeret kompetente marketingstrategier cross channel – altså på tværs af medier – ved én og samme leverandør. Det kalder vi digital markedsføring, der er transparent, dynamisk og ikke mindst resultatorienteret.

Det betyder, at vores kunder kan samle alle services hos samme fullservice bureau og få professionel webudvikling, design, tryk og print, betalingsløsninger, SEO, Google Ads, Facebook annoncering, Bing Ads, LinkedIn annoncering, nyhedsbreve, SoMe og meget mere.

En Marketing Hero aftale varierer fra kunde til kunde, og afhænger ofte af branche og målgruppe, samt det aggressivitetsniveau, du ønsker at angribe markedet med.

Vi sætter os ind i din virksomhed og skræddersyer et marketing matrix, som giver størst mulig værdi ift. din virksomheds ambitioner.

Derefter står vi for både implementering og vedligeholdelse af alle dine kampagner som en del af det digitale markedsførings matrix, vi har skræddersyet til din virksomhed.

Ved at stå for kampagner på alle kanaler og medier kan vi sikre, at du får det maksimale ud af alle kampagner, og opnår det fulde potentiale.

Du får naturligvis komplet indsigt i alle nøgletal og statistikker, så du altid kan se, hvor mange gange, du tjener dit markedsføringsbudget hjem.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på en effektiv fullservice marketingpakke – fra et resultatskabende og erfarent digitalt bureau.