Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Marketing hero

Digital markedsføring med superkræfter

Få full service marketing, skræddersyet til dine behov.

Har du et behov, der ikke passer ind i nogen af vores standardpakker, er du træt af marketing i kassetænkning – eller har du bare store ambitioner? Vores Marketing Hero er vejen frem.

Med en Marketing Hero aftale skræddersyer vi en digital markedsførings strategi til din virksomhed, hvilket giver muligheden for at udnytte fordelene fra flere kanaler.

En Marketing Hero strategi kan nemlig hjælpe din forretning via alt fra SEO, Google Ads og SoMe markedsføring til kampagner fra nyhedsbreve, Pricerunner og meget mere.

Få det bedste fra alle verdener med en skræddersyet cross channel strategi til dine ambitioner. Udnyt den stærke synergi på tværs af marketingkanalerne og maksimer både trafik og konverteringer på din hjemmeside eller webshop!

“Marketing hero skaber synergi på tværs af kanaler og medier”

Samarbejd med et resultatorienteret bureau

  • Få samlet alle dine digitale marketingtiltag under ét tag. Vi driver din forretning frem – naturligvis med fuld indsigt i processen.
  • Mærk kraften fra den digitale verden ved at have spredt dit marketingbudget over flere kanaler og medier.
  • Tal med samme faste kontaktperson, der altid har fokus på din virksomheds konvertering og succes. Få en dedikeret sparringspartner, der deler samme mål som dig.
  • Udnyt remarketing maksimalt! Nyd det fulde potentiale fra remarketing-annoncer implementeret på tværs af alle medier.

Hvad koster det?

Marketing Hero er et koncept, hvor vi skræddersyerpakken efter din virksomhed, målgruppe m.m., og derfor kan vi ikke sætte en fast pris. Men et godt udgangspunkt er mellem 6.995 og 19.995 kr. pr. måned afhængigt af dine behov.

Dynamik

Marketing Hero skaber dynamik i din marketingstrategi ved at kombinere flere kanaler. Vi fokuserer på optimering på tværs af adskillige medier i stedet for kun at have fokus ét sted. Det betyder maksimal effekt fra de mest kendte og effektive markedsføringsmetoder.

Hero

Vi fylder dig ikke med fiktion. Vi giver din virksomhed superkræfter!

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en moderne hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook er stadig en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.

Markedsføringsbureau uden hemmelig identitet

Mange virksomheder ender med at have SEO hos en udbyder, Google Ads hos en anden og webudvikling hos en tredje. Hos VSI Group har vi lavet Marketing Hero for at hjælpe vores kunder med at få udarbejdet og implementeret kompetente marketingstrategier cross channel – altså på tværs af medier – ved én og samme leverandør.

Det betyder at vores kunder kan samle alle services hos samme full service bureau og få professionel: Webudvikling, Design, tryk og print, betalingsløsninger, SEO, Google Ads, Facebook annoncering, Bing Ads, LinkedIn annoncering, nyhedsbreve, SoMe og meget mere.

En Marketing Hero aftale varierer fra kunde til kunde, og afhænger ofte af branche og målgruppe, samt det aggressivitetsniveau, du ønsker at angribe markedet med.

 Vi sætter os ind i din virksomhed og skræddersyer et marketing matrix, som giver størst mulig værdi ift. din virksomheds ambitioner.

Derefter står vi for både implementering og vedligeholdelse af alle dine kampagner.
Ved at stå for kampagner på alle kanaler og medier, kan vi sikre, at du får det maksimale ud af alle kampagner og opnår det fulde potentiale.

Du får naturligvis komplet indsigt i alle nøgletal og statistikker, så du altid kan se, hvor mange gange, du tjener dit markedsføringsbudget hjem.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på en effektiv full service marketingpakke – fra et resultatskabende og erfarent digitalt bureau.