Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

SoMe markedsføring

Social Media

Be social. Det kan være guld værd!

SoMe er mere end bare fancy bureausnak for ”sociale medier”. SoMe-universet er nemlig et enestående miljø for dig, der ønsker at styrke dit brand eller skabe flere salg – og så er det gratis! …Altså næsten.

For det tager tid at opbygge og/eller administrere din profil på de sociale medier. Derfor tilbyder VSI Group professionel og resultatskabende SoMe markedsføring, hvor vi gør dine produkter og services likeable for den helt rette målgruppe.

Skal der virkelig et bureau til det?

Ikke nødvendigvis, men fælles for vores kunder er, at de opdager, hvor tidskrævende SoMe markedsføring er. Markedsføring på sociale medier kræver, at du hele tiden sørger for at opdatere dine profiler eller sider med nyt og spændende indhold, som din følgere finder interessant.

Derfor ender opgaven ofte nederst i bunken eller udskydes, hvilket er en rigtig dårlig ide gøre, fordi SoMe skaber interesse, eksponeringer og i sidste ende nye kunder.

SoMe markedsføring skaber mere værdi, end du tror. Udover at mange deler spændende ting som engagerer potentielle kunder, så er sociale medier også noget, der i stort omfang kan bruges til at erhverve nye og dygtige medarbejdere. Fordi de tegner et godt billede af din virksomhed.

Vi anbefaler derfor, at du tager dig af det, du er god til i din forretning, og lader et bureau som VSI Group varetage dine sociale medier.

Vi skaber balance i din forretningsprofil, og opbygger dit brand professionelt og troværdigt ved at skabe opslag og aktivitet baseret på professionelt grafisk arbejde og tekstannoncer, der spinder guld!

”SoMe skaber interesse, eksponeringer og i sidste ende nye kunder.”

Vi er dit nye SoMe bureau

  • Få delt tekst, grafik, bannere og videoopslag på Facebook samt andre sociale medier og før din værdifulde målgruppe til din hjemmeside eller webshop.
  • Få skabt resultater med gennemførte hashtag-strategier for øget rækkevidde og eksponering.
  • Udnyt konkurrencer til at få reaktioner, delinger og nå bredere ud til dit publikum og deres omgangskreds!
  • Få planlagt og automatiseret køreklare kampagner, så indhold og reklame deles kontinuerligt – så din målgruppe ser et aktivt og relevant brand.

SoMe videoer

Med VSI Group som dit sociale medie bureau, får du glæde af både animatorer og videografiker. Vi producerer og redigerer videoer, der fremstiller din forretning med samme professionelle kvalitet, som du kender fra Tv-reklamer. Resultatet bliver troværdig og effektiv reklame.

SoMe konkurrencer

Udnyt muligheden for konkurrencer og skab opmærksomhed for din forretning. Konkurrencer er kosteffektive kampagner, som sikrer massevis af eksponeringer og aktivitet. Konkurrencerne afføder desuden mange besøg til din hjemmeside, som senere kan bruges til remarketing-kampagner.

SoMe

Engagér dine følgere og fasthold dem – samtidig med at du skaber nye relationer.

Digital markedsføring og løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er  en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.

SoMe markedsføring er mere end kun Facebook!

Rigtig mange tror, at SoMe udelukkende handler om Facebook annoncering. Det er dog langt fra tilfældet!

SoMe står for Social Media og dækker derfor over alle platforme kategoriseret som et socialt medie – både de private og erhvervsorienterede.

I Danmark er de mest brugte sociale medier Facebook og Instagram, hvilket også er dem, vi som bureau får flest henvendelser omkring.

SoMe-paletten tæller dog også Twitter og LinkedIn, YouTube, Snapchat, Pinterest eller sågar WhatsApp!

Jo flere medier man ønsker at være aktiv på, jo mere tidskrævende bliver SoMe-opgaven naturligvis.

Dermed vokser det nødvendige tidsforbrug, og opgaven bliver mere ressourcetung omkostningsfuld, hvis man har et bureau til at stå for det.

Derfor vælger de fleste at fokusere på Facebook og Instagram – samt LinkedIn ved meget B2B-orienterede kampagner.

Ønsker du at høre mere om, hvordan du spinder guld på de sociale medier? Kontakt VSI Group og tal med en af vores eksperter.