Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

SEO

Søgemaskineoptimering

Kom til tops med professionel SEO 

SEO står for Search Engine Optimization – på dansk: Søgemaskineoptimering. Og SEO bør være en del af alle seriøse virksomheders marketingstrategi.

Bag de tre ord gemmer sig en proces, vis altoverskyggende formål er at skabe synlighed i søgemaskiner som primært Google, men også Bing, Yahoo etc.

Hvorfor er SEO vigtigt? Fordi de højest placerede resultater i søgemaskinen får trafikken og dermed kunderne. Læg dertil at brugerne tillægger de organiske (de ikke-betalte) søgeresultater stor værdi og opfatter dem troværdige, så har du kilden til købsklar trafik.

VSI har mere end 10 års erfaring med SEO som virksomhed, og mere end 50 års erfaring samlet på tværs af vores stærke team.
Mange tror fejlagtigt, at SEO kun handler om ’Google optimering’, men vores optimeringsarbejde gør dig også synlig i andre søgemaskiner som Bing, Yahoo, Jubii og mange flere.

SEO kræver stor viden og erfaring, da gode resultater det afhænger af mange faktorer. Derfor skal man både forfatte tekster, men også udbedre fejl på hjemmeside, optimere websitets hastighed, vurdere linkprofilen, analysere op imod sine konkurrenter og meget mere for at imødekomme best-practise og tekniske retningslinjer.

Deter vores klare anbefaling, at du bør alliere dig med et kompetent SEO-firma som VSI Group, der varetager alle aspekter i SEO-arbejdet.

Vi arbejder med alt lige fra tekstforfatning til onsite SEO, teknisk optimering samt både intern og ekstern linkbuilding.

Vi udstyrer derudover dit website med Google Analytics for at kunne aflæse bruger-data og bruge dén viden i det fortsatte optimeringsarbejde for endnu stærkere resultater.

Fordi du bestiller en service, garanterer vi ligeledes fuldstændig gennemsigtighed i vores løbende analyse- og optimeringsarbejde igennem fyldestgørende rapporter, som ikke bare kortlægger din rangering i søgemaskinen, men også mængden af nye kunder, ordre m.m.

Du kan derved let måle effekten på din bundlinje og se præcis hvad du får for pengene.

“SEO handler ikke om at få mange besøg, det handler om at få de rigtige besøg.”

Fuld fokus på konverteringer

  • Alt SEO starter med en grundig søgeordsanalyse, hvor vi vurderer søgeordenes potentiale. Dermed kan vi analysere os frem til de ord eller fraser, der rammer din målgruppe bedst muligt og skaber mest værdi for din virksomhed.
  • Vi fokuserer på, at du skal tjene penge på det SEO-arbejde vi laver. Derfor levere vi ikke bare en rapport, der viser dine placeringer. Vi leverer en flot og overskuelig rapport, som udover dine rangering, viser antallet af henvendelser, nye ordre og meget mere.
  • Driver du en webshop? Så kan du igennem vores SEO-rapporter se helt nøjagtigt, hvor meget af din omsætning som stammer fra optimeringsarbejdet. På den måde ved du altid, at du får din investering retur.
  • Har du SEO hos os, får du en fast kontaktperson, som udover at holde dig opdateret på vores SEO-arbejde står til rådighed både på e-mail, ved live chat og pr. telefon.

Se potentialet

Vi udformer altid en grundig søgeordsanalyse. Med denne kan du se potentialet bag din løsning, da vi sætter tal på søgevolumen, forventede konverteringer og meget mere. Alt sammen så du har overblik over investeringens fremtidsudsigter.

SEO på side 1

Ingen kan garantere en side-1-placering, men vi kan med ret stor sikkerhed give estimater for forventet succes, ud fra søgeordenes konkurrenceniveau. Søgeords optimering tager tid, og skal derfor altid anses som en (god) investering i din virksomhed.

All inkl.

Vi tager hånd om ALT SEO-arbejde. Tekst, teknik, linkbuilding m.m.

Digital markedsføring og løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er  en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.

SEO er en vigtig del af din marketingstrategi

Vidste du at 80% af brugerne ignorerer annoncerne i Google og klikker på et af de 3 første organiske resultater?

SEO er en mere langsigtet marketingstrategi, men uden tvivl den mest effektive og mest konverterende. Fordi her ikke er tale om købt annonceplads, fremstår resultaterne mere troværdige, da mange tror, man ikke kan manipulere sin position i Googles søgeresultater.

Når man begynder at arbejde med søgemaskineoptimering, vil det helt naturligt have en generel effekt i søgeresultaterne, også udover de udvalgte søgeord, man arbejder med.

Det betyder, du vil opleve en enorm tilgang af trafik til din hjemmeside eller webshop, som du kan konvertere til kontakthenvendelser eller køb.

SEO er dog en langsigtet strategi, da man i modsætning til annoncer ikke bare kan hæve prisen for at komme til tops.

Optimeringen skal foregå kontinuerligt, måned efter måned. Man skal konstant være på forkant med Googles algoritmer, optimere på sine tekster, meta tags – og så skal man sikre den helt rigtige struktur af interne links på selve websitet.

Desuden er ekstern linkbuilding en af de vigtigste faktorer, men også en af de sværeste og dyreste at udføre – men naturligvis én, vi hjælper med, når du er kunde hos VSI Group.

Derfor er det vigtigt, du anser SEO som en investering, der tjener sig mange gange tilbage, når du rammer dine placeringer på første side.