Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

E-commerce manager

Lad os hjælpe med rekrutteringen!

Drømmer du også om en dygtig fuldtidsmedarbejder, der kan varetage alle aktiviteterne indenfor den digitale markedsføring af din virksomhed? En du kan overlade ansvaret til, og som du ved, gør et godt stykke arbejde? Så er du ikke alene.

Outsourcing af markedsføringen, kundeservice og driften af webshoppen bliver mere og mere almindeligt i virksomheder. Grunden er hovedsageligt, at det er en tidskrævende, bøvlet og ofte dyr affære at rekruttere de helt ideelle medarbejdere, der besidder alle de ønskede kompetencer indenfor hver af disciplinerne.

Der skal bruges tid og ressourcer på jobopslag, ansøgningslæsning, korrespondance med ansøgerne, koordinering, samtaler og meget mere. Tid og ressourcer man ikke altid har som travl virksomhedsejer, der har nok at se til. Det er der heldigvis råd for med outsourcing hos VSI Group.

Vi er eksperter i at matche virksomheder med dygtige og kompetente marketingprofiler, der besidder en lang række kompetencer indenfor digital markedsføring, kundeservice og E-commerce. I stedet for at ansætte og betale for tre ansatte, kan du gennem VSI Group få headhuntet din helt egen dedikerede manager, der kan det hele – og så til en god pris!

“Outsourcing skaber vækst, da virksomheden sparer penge og hovedpine, og samtidig får spidskompetencer i huset.”

Få din egen dedikerede Ecommerce manager

Hos VSI Group slipper du for alt bøvlet med at rekruttere og ansætte den helt rigtige kandidat – vi finder ham/hende nemlig for dig. Hos VSI Group headhunter og rekrutterer vi en dedikeret Ecommerce manager til lige præcis dine behov og ønsker.

Sammen forventningsafstemmer vi, hvilke kompetencer, du har brug for – og så gør vi resten af arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage, så sørger vi for at finde en dygtige fuldtidsmedarbejder skræddersyet til din virksomhed

Fastansat dedikeret medarbejder

Hos VSI Group er din dedikerede E-commerce manager månedslønnet og ikke på timebasis. Det vil sige, at din samarbejdspartner er dedikeret til lige præcis din forretning, og har 100% fokus på, at I sammen når jeres mål for din virksomhed. 

Når du outsourcer til VSI Group, er det således din garanti, at du får en medarbejder, der lægger al sit fokus hos din virksomhed på lige fod med en fuldtidsansat i din egen virksomhed. Mere fleksibelt bliver det ikke – og så endda til en pris, der er så fordelagtig, at det ikke kan betale sig for dig at have medarbejderen til at sidde som fastansat på dit eget kontor. 

Slip for bøvlet og gør hvad du er bedst til

Lad os stå for ansættelsen af din E-commerce manager, og brug i stedet din tid og ressourcer på det, du er bedst til – nemlig at drive din forretning. Hos VSI Group har vi mange års erfaring med alle nuancer af E-commerce, og er eksperter i at skræddersy spidskompetencer til den enkelte virksomheds behov – uanset arbejdsopgaver eller branche.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til outsourcing processen, eller er du interesseret i vores andre muligheder for outsourcing som fx marketing, webudvikling, kundeservice eller design og grafik? Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe lige præcis din virksomhed.

Du er altid velkommen til at skrive til os på vores formular, eller kontakte os på info@vsi-group.dk. Så vender vi tilbage senest 24 timer efter din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansæt din næste medarbejder igennem VSI Group og få kickstartet dine opgaver af dygtige fagpersoner!

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!