Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Software outsourcing

Hvorfor vælge web- og software outsourcing?

Det stærkeste digitale visitkort, du kan give til dine kunder, er en flot hjemmeside. At have en indbydende, brugervenlig og funktionel hjemmeside/webshop er alfa og omega for dine besøgendes kundeoplevelse. Hvis din hjemmeside er rodet, uprofessionelt sat op og svær at navigere på, vil dine besøgende med stor sandsynlighed ikke gennemføre et køb på din side. 

Derfor er det vigtig at investere i en flot og brugervenlig hjemmeside, der kan sikre kunderne en god oplevelse, når de besøger dig. Så er du også sikker på, at du får noget ud af annoncekronerne og det arbejde, du ligger i at få besøgende til din side.

Det bedste bud på software outsourcing

I den forbindelse kan det være en god idé at overveje web outsourcing hos et bureau, der har alle kompetencerne, du leder efter, til at skræddersy en hjemmeside lige præcis efter dine ønsker og behov. 

Uanset om du er selvstændig eller et webbureau, der mangler udvikler kompetencerne vil software outsourcing hos VSI Group uden tvivl være et ideelt valg til dig, der gerne vil nedsætte omkostningerne uden at gå på kompromis med kvaliteten. Din tilfredshed er vores succeskriterie. Derfor er det også helt essentielt for os at gøre vores absolut bedste for, at du er 100% tilfreds med løsningen.

“Outsourcing skaber vækst, da virksomheden sparer penge og hovedpine, og samtidig får spidskompetencer i huset.”

Få web outsourcing hos et af de mest erfarne indenfor webudvikling

Hos VSI Group har vi gennem mere end 10 år specialiseret os indenfor web- og softwareudvikling, og vi har nogle at de mest erfarne udviklere i Danmark indenfor Prestashop. Du kan derfor trygt overveje software outsourcing til os – Vi er med dig hele vejen, og sørger for, at der er en tæt dialog om dine forventninger og krav til din nye webshop eller hjemmeside.

Uanset om du skal have en simpel hjemmeside, eller en stor webshop med store udvidelser og integreringer, så har vi dygtige og erfarne udviklere, der kan imødekomme dine ønsker. Du får desuden tilknyttet din egen dansktalende projektleder, der altid vil stå til rådighed for spørgsmål og andre henvendelser.

Du er derfor altid ajour med fremdriften af din hjemmeside, og kan løbende komme med rettelser og justeringer, så du får lige præcis den hjemmeside eller webshop, som du drømmer om. Din projektleder sørger for, du altid er opdateret, og at alle aftaler og deadlines bliver overholdt til punkt og prikke.

Software outsourcing med mange muligheder

Når du vælger web outsourcing hos VSI Group vælger du kvalitet til lavpris. Vores dygtige webudviklere har stor erfaring med alle former for integrationer til ERP, modul udvikling, Lagerstyring, Kassesystemer og meget mere. 

Ingen opgave er for stor, og kun fantasien sætter grænsen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en helt speciel idé eller krav til din nye hjemmeside eller webshop, eller læse om vores cases. Er du interesseret i at læse mere om, hvordan vi arbejder, kan du læse mere om vores arbejde med både Prestashop løsninger og WordPress hjemmesider her. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig med software outsourcing

Har du spørgsmål til vores software outsourcing, eller er du interesseret i vores andre muligheder for web outsourcing som fx kundeservicemarketing, e-commerce manager eller design og grafik? Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe lige præcis din virksomhed.

Du er altid velkommen til at skrive til os på vores formular, eller kontakte os på info@vsi-group.dk. Så vender vi tilbage senest 24 timer efter din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansæt din næste medarbejder igennem VSI Group og få kickstartet dine opgaver af dygtige fagpersoner!

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!