Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Software outsourcing

Special udvikling

Etabler dit eget team af udviklere igennem VSI Group Asia Co., Ltd.

Som bureau eller softwarehus i Danmark ved du allerede, at det er omkostningsfuldt at hyre kvalificeret arbejdskraft.  Vi hos VSI Group har afdelinger i både Thailand og Hong Kong, hvor igennem vi har specialiseret os i at hjælpe virksomheder fra hele verdenen med at etablere højtuddannede og dygtige medarbejdere på fuldtid gennem VSI Group.

Vi tager os af alt lige fra rekruttering, til implementering og drift af dit team, og sikrer at arbejdet, der produceres, er af højeste kvalitet.

Dit team medvirker i alle virksomhedens arrangementer, som er lige fra de sjove events, til videreuddannelse, kurser og meget mere, for at sikre at dine medarbejdere altid er med på de nyeste trends i branchen.

Udvid dit team i Østen under dansk management.

Dansk kvalitet – thailandske lønninger.

Eksempel på et software outsourcing team

Når man laver software eller webudvikling, har man også brug for grafikere og projektledere. Et typisk team hos os er derfor bestående af en dansk projektleder, en håndfuld udviklere og en eller to grafikere.

Både udviklere og grafikere vil typisk være thai, men vi kan i teorien sammensætte et team med de nationaliteter, du ønsker.

Vi har samarbejdspartnere med alt lige fra Junior udviklere, der sidder og laver simple hjemmesider til full stack senior udviklere, som sidder og bygger Saas software systemer.

Vi sammensætter dit team efter dit eksakte behov, head-hunter og rekrutterer de helt rigtige kompetencer, og sørger for at lave en solid onboarding og implementering af dit team.

Kundeservice outsourcing

Processen

Ofte stillede spørgsmål

Er det billigere end at ansætte inhouse?

Ja, meget.
Vi headhunter dygtige danskere med en eventyrlyst og drager fordel af at de får muligheden for at opleve verden, samtidig med at man arbejder til en lavere løn grundet lavere leveomkostninger. I sidste ende betyder det en billigere medarbejder til dig, uden at du går på kompromis med kompetencer eller kvalitet.

Ansætter I danskere?

Det kommer an på jobbet. Til e-commerce manager vil det altid være en dansker, da det kræver, at man kan tale og skrive dansk. Men til webudvikling, hvor programmeringssproget er det samme uanset nationalitet, ansætter vi højtuddannede, dygtige lokale udviklere.

Er kontrakten bindende?

Når den rigtige kandidat er fundet og ansat, starter 3 måneders prøveperiode. I denne periode kan kontrakten opsiges uden varsel. Består medarbejderen sin prøveperiode, er kontrakten bindende for alle parter i de kommende 9 måneder, således den samlede løbetid for kontrakten udgør 12 måneder. Herefter genforhandles yderligere 12 måneder.

Kan man ansætte alle naitionaliteter?

Ja, vi headhunter de kompetencer, du har brug for. Så vil du ind på det hollandske marked og har brug for en hollandsk E-commerce manager, så finder vi en dygtig hollænder til dig. (Det kunne være hvilket som helst land, Holland er bare lige et eksempel).

Lidt om VSI Group

Vi er et digitalt bureau med hovedsæde i Thailand. Vi har eksisteret i 12 år, og er ca. 60 medarbejdere fordelt indenfor felterne udvikling, design, animation, 3D, SEO, PPC, kundeservice outsourcing og meget, meget mere.

Vores erfaring i branchen som digitalt bureau , samt vores lokation i Thailand gør, at vi kender til alle aspekter indenfor den digitale verden, og kan bruge dette til at skræddersy og sammensætte teams indenfor en bred vifte af kompetencer.

VSI Group er danskejet, og vores primære marked ligger i Danmark. Dog har vi også kunder i både Hong Kong, Singapore, USA, Holland og andre lande, som alle benytter sig af vores outsourcing services.

Vi befinder os i byen Chiang Mai, som ligger i det nordlige Thailand. Byen er kendt som Asiens svar på Silicon Valley, hvilket betyder, at byen er fyldt med ekstremt dygtige mennesker indenfor den digitale branche. Vores placering her er strategisk for at kunne hjælpe virksomheder med outsourcing af software og webudvikling uden at skulle være nervøse for kommunikationsbarrierer og andre fordomme, man har med outsourcing til østen, samt at vi er sikre på, at vi altid kan skaffe den fornødne og kvalificerede arbejdskraft.

Har du spørgsmål?
Skriv til os helt uforpligtende

5 + 1 =

“Outsourcing skaber vækst, da virksomheden sparer penge og hovedpine, og samtidig får spidskompetencer i huset.”

Har du spørgsmål vedr. software outsourcing?

Har du spørgsmål til vores software outsourcing, eller er du interesseret i vores andre muligheder for web outsourcing som fx kundeservicemarketing, e-commerce manager eller design og grafik? Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe lige præcis din virksomhed.

Du er altid velkommen til at skrive til os på vores formular, eller kontakte os på info@vsi-group.dk. Så vender vi tilbage senest 24 timer efter din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansæt din næste medarbejder igennem VSI Group og få kickstartet dine opgaver af dygtige fagpersoner!

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!