fbpx

Kald os bare webnørder…

VSI Group er et 100 % danskejet webbureau, som varetager alle opgaver inden for IT og online markedsføring samt grafisk design. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Om VSI Group

Webbureau med skarpe tænkere

Hos VSI Group må du gerne kalde os ’nørder’. For selvom vi hverken lever af chips og cola eller har hinkestensbriller, så ved vi, at det er et kærligt kompliment, der bekræfter, at vi har styr på vores mange IT kompetencer.

Disse tæller blandt andet bred erfaring inden for både webshops, hjemmesider samt klassiske online discipliner som SEO og Google AdWords, men vi har også 110 % tjek på grafisk design til både on- og offline medier. Herudover designer vi også klokkeklare explainer- og animationsvideo og udfører traditionel videoredigering.

Kort sagt er vi et full service webbureau, der både laver din nye lækre hjemmeside og markedsfører den, så du også får en masse potentielle kunder ind på den.

En succeshistorie

Fortællingen om VSI starter med flybilletter til Thailand, pionerånd samt iværksætterdrømme og udvikler sig til en sand succeshistorie – skabt af engagement til vores danske kunder og hårdt arbejde fra alle afdelinger.

Ved at tænke, designe og levere vellykkede projekter til meget konkurrencedygtige priser, har vi siden første dag formået at skabe projekter, der giver kunden værdi.

VSI Group er i dag højt flyvende på ottende år, og vi møder fortsat ind hver dag med lyst og vilje til at forene vores kreative sind med solidt digitalt håndværk.

Kvalitetsbevidste nørder

Hvordan skaber man det bedste webbureau? Ved at ansætte de bedste medarbejdere og lade dem trives i en uformel, men yderst faglig kompetent virksomhedskultur.

Hos VSI Group møder du altid danske kontaktpersoner, men iblandt vores mange dygtige ansatte, finder du også unge mænd og kvinder, der ikke blot taler thailandsk (og engelsk), men også er opdraget i flere programmeringssprog, design, kodning m.m. på Chiang Mai’s bedste universiteter.

Du får med andre ord adgang til et helt team af specialister fra både Danmark og Thailand, der programmerer scripts og moduler, designer markedsføringsmateriale til alle ønskede kanaler, bringer dig forrest på Google og altid holder et vågent øje på dine projekter.

Værdier vi tror på

Vi dyrker vores styrker

Vi har ikke opfundet mottoet “gør det, du er bedst til”. Til gengæld synes vi, det giver rigtig god mening! Derfor er vi et hold af specialister, der hver dag gør det, vi er bedst til – og gør det godt!

Viden er magt

Der går ikke en dag, hvor der ikke sker noget nyt i den digitale verden. Vi er overbeviste om, at ved at holde os ajour, holder vi os ikke bare igang som tænkende mennesker – vi står også klar med bedste løsning til dig.

Vi går i dybden, snarere end grøften

Kender du historien om ham der gjorde tingene 60 procent og blev en stor succes? Nej vel? – og vi har faktisk heller ikke hørt om den.  Så hos VSI Group gør vi tingene 100 procent. Både første gang og sidste gang.

Succes avler mere succes

Synergien fra succes kan mærkes alle steder i en virksomhed – også vores. Vi tilstræber daglige, ugentlige og månedlige succeshistorier – år efter år – og vil for enhver pris undgå fejltrin på vores successtige.