Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Design & grafisk Outsourcing

Outsource til østen under dansk management

WordPress hjemmeside

Vi specialiserer os i dedikeret outsourcing

Hos VSI Group hjælper vi virksomheder over hele verden med at etablere dedikerede outsourcing afdelinger på fuldtid i Thailand. Vi headhunter og rekrutterer de helt rigtige kompetencer til dit team, og sørger for at de bliver implementeret på den helt rigtige måde i din virksomhed og i jeres arbejdsprocesser.

Har du et bureau i vækst, er outsourcing af dit team værd at overveje. Det sparer dig ikke kun for HR, administration m.m. men giver dig også en konkurrencemæssig fordel på markedet ved at have kvalificeret arbejdskraft til faste lave priser.

Ansæt medarbejdere i østen under dansk management til omkostningsvenlige priser, mens du fokuserer på din kerneforretning.
Dansk kvalitet – thailandske lønninger!

Hvorfor vælge design outsourcing?

Fordelene ved design outsourcing hos VSI Group er mange. Først og fremmest slipper du for at skulle opsnuse en dygtig udvikler og/eller grafiker selv. Vi har et bredt netværk af alle de dygtigste indenfor branchen, og gennem en tæt dialog med dig, finder vi den helt rigtige kandidat til lige præcis dine opgaver og forventninger.

Udover den store fleksibilitet, er der også mange penge at spare. Design outsourcing hos VSI Group betyder nemlig, at du ikke får ansat en medarbejder på en dyr timelønsbasis. Du betaler på månedlig basis, og får tilknyttet din egen dansktalende projektleder, der sørger for, du er med hele vejen fra indledende dialog til færdigt produkt.

Uanset om du skal have ansat en grafiker til at lave bannere og billedarbejde, eller have en dygtig udvikler til at kode flot design på din webshop eller hjemmeside – så har vi medarbejderen til dig! Og endda til en så fordelagtig pris, at det ikke vil kunne betale sig at have en fastansat siddende på dit eget kontor.

“Ved at outsource din grafiske afdeling til os, kan du fokusere på din kerneforretning”

Ofte stillede spørgsmål

Er det billigere end at ansætte inhouse?

Ja, meget.
Vi headhunter dygtige danskere med en eventyrlyst og drager fordel af at de får muligheden for at opleve verdenen, samtidig med at man arbejder til en lavere løn grundet lavere leveomkostninger, som i sidste ende, betyder en billigere medarbejder til dig, uden at du går på kompromis med kompetencer eller kvalitet.

Ansætter i danskere?

Det kommer an på jobbet. Til e-commerce manager vil det altid være en dansker, da det kræver at man kan tale og skrive dansk. Men til webudvikling, hvor programmeringssproget er det samme uanset nationalitet, ansætter vi højtuddannede dygtige lokale udviklere.

Er kontrakten bindende?

Når den rigtige kandidat er fundet og ansat starter 3 måneders prøveperiode. I denne periode kan kontrakten opsiges uden varsel. Består medarbejderen sin prøveperiode, er kontrakten bindene for alle parter i de kommende 9 måneder, således den samlede løbetide for kontrakten udgør 12 måneder. Herefter genforhandles yderligere 12 måneder.

Kan man ansætte alle naitionaliteter?

Ja, vi header-hunter de kompetencer du har brug for, så vil du ind på det Hollandske marked og har brug for en Hollandsk e-commerce manager, så finder vi en dygtig Hollænder til dig. (Det kunne være hvilket som helst land, Holland er bare lige et eksempel).

Opstarts processen

1. Opstart

Vi tager en dialog omkring jeres behov, lægger en strategi for samarbejdet og udarbejder en kontrakt, der tilgodeser alle parter.

2. Rekruttering

Når kontrakten er på plads, starter vi rekrutteringen. Her går vi et forløb igennem, hvor du naturligvis er med til at screene og interviewe.

3. Implementering

For at sikre alle parters succes, er det vigtigt, at vi sammen implementerer teamet i form af software, oplæringsproces m.m.

4. Onboarding

Når medarbejderne til teamet er fundet, starter vi onboardingen. Hvor vi følger vores plan for implementering for at sikre en god opstart.

Ansættelsesprocessen

Har du spørgsmål?
Skriv til os helt uforpligtende

2 + 7 =

Lidt om VSI Group

Vi er et digitalt bureau med hovedsæde i Thailand. Vi har eksisteret i 12 år og er ca. 60 medarbejdere fordelt indenfor felterne udvikling, design, animation, 3D, SEO, PPC, Kundeservice outsourcing og meget, meget mere.

Vores erfaring i branchen som digitalt bureau sammen med vores lokation i Thailand gør, at vi kender til alle aspekter indenfor den digitale verden, og kan bruge dette til at skræddersy og sammensætte teams indenfor en bred vifte af kompetencer.

VSI Group er danskejet, og vores primære marked ligger i Danmark. Dog har vi også kunder i både Hong Kong, Singapore, USA, Holland og andre lande, som alle benytter sig af vores outsourcing services.

Vi befinder os i byen Chiang Mai, som ligger i det nordlige Thailand. Byen er kendt som Asiens svar på Silicon Valley, hvilket betyder, at byen er fyldt med ekstremt dygtige mennesker indenfor den digitale branche. Vores placering her er strategisk for at kunne hjælpe virksomheder med outsourcing af software og webudvikling uden at skulle være nervøse for kommunikationsbarrierer og andre fordomme, man har med outsourcing til Østen. Ligeledes sikrer vores lokation også, at vi altid kan skaffe den fornødne og kvalificerede arbejdskraft.

Kundeservice outsourcing

Læs også om outsourcing af

Hvad betyder design outsourcing?

Når du outsourcer dit design og grafik til VSI Group betyder det, at vi rekrutterer og headhunter en grafiker og/eller udvikler, der kan imødekomme lige præcis dine ønsker og krav. Med andre ord slipper du for bøvlet med at selv finde frem til den helt rigtige medarbejder – vi klarer opgaven for dig!

Hos VSI Group har vi mange års erfaring med at matche dygtige grafikere og udviklere med virksomheder fra alle brancher. Ingen opgave er for stor eller lille. Sammen med din egen tilknyttede dansktalende projektleder, sørger vi for at dine hjemmesidedrømme bliver opfyldt, og dit design og grafik bliver lige, som du vil have det!

WordPress hjemmeside

Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til vores design outsourcing, eller er du interesseret i vores andre muligheder for web outsourcing som fx marketing eller webudvikling, eller få din egen dedikerede e-commerce manager eller kundeservice? Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe lige præcis din virksomhed.

Du er altid velkommen til at skrive til os på vores formular, eller kontakte os på info@vsi-group.dk. Så vender vi tilbage senest 24 timer efter din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansæt din næste medarbejder igennem VSI Group og få kickstartet dine opgaver af dygtige fagpersoner!

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!