Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Design Outsourcing

Hemmeligheden bag den optimale brugeroplevese

Få din drømmehjemmeside med design outsourcing

En visuelt flot hjemmeside/webshop betyder meget for dine besøgendes førstehåndsindtryk og brugeroplevelse, når de besøger din hjemmeside. Derfor er flot grafik og design det sidste, du må nedprioritere i din virksomhed. 

Det samme gælder dine kampagner og SoMe aktiviteter: fængende og flot grafik er det første, øjet fanger – Bliver vores interesse ikke vakt ved første øjekast, er der ingen grund til at læse kampagnens budskab, og dit budskab går tabt i brugernes feed. Det er derfor helt essentielt, at du sørger for at fange din målgruppe med det samme, de kommer ind på din side eller bliver eksponeret for dine opslag og kampagner.

“Outsourcing skaber vækst, da virksomheden sparer penge og hovedpine, og samtidig får spidskompetencer i huset.”

Hvad betyder design outsourcing?

Når du outsourcer dit design og grafik til VSI Group betyder det, at vi rekrutterer og headhunter en grafiker og/eller udvikler, der kan imødekomme lige præcis dine ønsker og krav. Med andre ord slipper du for bøvlet med at selv finde frem til den helt rigtige medarbejder – vi klarer opgaven for dig!

Hos VSI Group har vi mange års erfaring med at matche dygtige grafikere og udviklere med virksomheder fra alle brancher. Ingen opgave er for stor eller lille. Sammen med din egen tilknyttede dansktalende projektleder, sørger vi for at dine hjemmesidedrømme bliver opfyldt, og dit design og grafik bliver lige som du vil have det!

Hvorfor vælge design outsourcing?

Fordelene ved design outsourcing hos VSI Group er mange. Først og fremmest slipper du for at skulle opsnuse en dygtig udvikler og/eller grafiker selv. Vi har et bredt netværk af alle de dygtigste indenfor branchen, og gennem en tæt dialog med dig, finder vi den helt rigtige kandidat til lige præcis dine opgaver og forventninger.

Udover den store fleksibilitet, er der også mange penge at spare. Design outsourcing hos VSI Group betyder nemlig, at du ikke får ansat en medarbejder på en dyr timelønsbasis. Du betaler på månedlig basis, og får tilknyttet din egen dansktalende projektleder, der sørger for, du er med hele vejen fra indledende dialog til færdigt produkt.

Uanset om du skal have ansat en grafiker til at lave bannere og billedarbejde, eller have en dygtig udvikler til at kode flot design på din webshop eller hjemmeside – så har vi medarbejderen til dig! Og endda til en så fordelagtig pris, at det ikke vil kunne betale sig at have en fastansat siddende på dit eget kontor.

Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til vores design outsourcing, eller er du interesseret i vores andre muligheder for web outsourcing som fx marketing eller webudvikling, eller få din egen dedikerede e-commerce manager eller kundeservice? Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe lige præcis din virksomhed.

Du er altid velkommen til at skrive til os på vores formular, eller kontakte os på info@vsi-group.dk. Så vender vi tilbage senest 24 timer efter din henvendelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansæt din næste medarbejder igennem VSI Group og få kickstartet dine opgaver af dygtige fagpersoner!

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!