Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Cases

Et udvalg af cases på tværs af webudvikling, design, markedsøring m.m.

Her har vi udvalgt en række projekter og udarbejdet nogle informative cases, så du kan se, hvordan VSI Group kommer 360 grader omkring en kunde. Her får du overblikket over, hvordan et samarbejde med os kan udforme sig, hvad end det er WordPress eller Prestashop udvikling, digital markedsføring eller en af vores andre services.

Klik dig ind på vores cases nedenfor og læs nærmere om, hvordan vi har hjulpet vores kunder med at fremme deres virksomheder digitalt.

Vi har gjort plads til dig her!

Digital markedsføring og løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads' enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.

Skal du være vores næste projekt?

Vi sætter en ære i at levere et godt produkt til vores kunder, hvilket afspejler sig i vores cases. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive bedre på den digitale front, og derfor har vi gjort plads til dig i vores case oversigt. 

Uanset om du søger en digital partner til jeres digitale markedsføring, Google Ads, SEO eller måske til design og webudvikling, så er ingen opgave for lille eller for stor. Du er altid velkommen til at kontakte os. Har du et behov for en partner, der kommer hele vejen omkring, så kan vi tage et møde om en 360 graders løsning.