fbpx

BLIV PARTNER

MED OS, BLIVER DU FULDSERVICE PÅ ÉN DAG

MED 3 FORSKELLIGE TYPE PARTNER MODELLER OG MULIGHED FOR AT MIXE ALLE TRE, KAN VI HELT SIKKERT FINDE ET SETUP TIL DIG DER MED GARANTI STYRKER DIN VIRKSOMHED.

Type 1: Reseller

Få fordelagtige timepriser, høj kvalitet og slip for administrationen!

Koncept: 

Som reseller har du en kontrakt med fastsat timepris, der er fastsat ud fra et estimat af opgave volume. Du har adgang til alle afdelinger, Udvikling, design, SEO, Adwords, Animation m.m.

Alle opgaver bliver udført på timebasis og efterfaktureret hver måned.

Services:

Dit arbejdet udføres af eksperter inden for WordPress og Prestashop – begge prisvindende CMS systemer – generel HTML og CSS programmering, SEO, AdWords, Animationsvideo, tekstforfatning m.m.

Fordele:

Som partner har du direkte adgang til et erfarent webbureau, der omsætter dine ønsker til gennemførte løsninger. Du får yderst konkurrencedygtige priser, dansk kvalitet, personlig dansk kontaktperson og mulighed for at lynhurtigt udvide din kapacitet – uden det ekstra besvær med HR.

Type 2: Dedikeret

Få skræddersyet din egen afdeling, outsourcet til vores afdeling i Thailand og spar tusinde af kroner uden at gå på kompromis med kvalitet.

Koncept:

Få din egen medarbejder eller sammensæt dit helt eget dedikerede team. Du får professionel arbejdskraft til lave priser, der sammensættes ud fra dine ønsker og behov.

Services:

Med et dedikeret team, er du ikke tvunget til at arbejde med de systemer vi benytter. Arbejder du helst med Umbraco eller noget helt andet, så henter vi de ønskede kompetencer ind og skræddersyer dit team til dig.

Fordele:

Foruden dedikeret og fleksibel arbejdskraft får du mulighed for at skræddersy og skalere din helt egen afdeling uden hovedpine med administration, HR eller behov for ekstra fysisk siddeplads etc.
Ydermere sparer du flere tusinde kroner pr. medarbejder uden at gå på kompromis med kvalitet.
Denne type samarbejde er populær hos dem der tidligere har forsøgt sig i eksempelvis Indien, da vi har dansk projektledelse og kommunikation kører derfor på dansk.

Type 3: Certificeret partner

Med denne aftale har VSI Group den direkte kontakt med slutkunden og tager sig af alt det tunge arbejde for dig.

Koncept:

Du får mere eller mindre et køreklart webbureau. Du får en hjemmeside med alle VSI Group’s services på. Du sælger alle vore services til præcis samme priser som os.
Du får salgsmateriale, leads, og meget mere serveret fra os.

Alle salg du foretager udløser et kickback på 20% til dig.
Sælger du et af vores abonnements-produkter, modtager du 20% hver gang kunden betaler abonnementet så længe kunden er hos VSI Group. Det betyder, skulle vi stoppe vores samarbejde, fortsætter du med at få kommission for alle dine kunder.

 

Services:

Du har mulighed for at sælge alle de services VSI Group har på menukortet.
Du bliver derfor et fuldservice webbureau fra dag et.

Fordele:

Som certificeret forhandler har du ingen forpligtelser og modtager 20 procent fra dine salg til VSI Group hver måned.

Du har 100% hand-off på projektledelse, support, kundeservice. Vi tager os af det hele, du kan fokusere på at finde nye interessante kunder.

Skal vi tage en snak ?

Mikkel er indehaver af VSI Group.
I dag har vi omkring 15 partnere spredt udover alle tre typer, nævnt ovenfor.
Er du i tvivl om, hvorhvidt din virksomhed passer ind, eller om vi kan mixe alle tre typer eller noget helt tredje.

Så udfyld formularen her og kom igang med en helt uforpligtende dialog omkring mulighederne.

Du er også velkommen til at ringe direkte til mig på 3699 0193

Skriv til mig