Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Marketing outsourcing

Få kompetente og omkostningsvenlige medarbejdere til dit marketingteam

Marketing outsourcing – lad os gøre arbejdet for dig!

Vil du gerne øge din omsætning, skabe større kendskab til dit brand, samt vokse på dine sociale medier? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos VSI Group har vi mange års erfaring med alle aspekter af digital markedsføring, og står klar til at hjælpe dig med lige præcis de grene af digital markedsføring, du har brug for i din virksomhed!

Outsource marketing afdelingen trygt til os – så sørger vi for, at du kommer effektivt i mål med dine markedsføringsdrømme.”

Derfor skal du vælge marketing outsourcing hos os

Uanset om du mangler hjælp til SEO, tekstforfatning, annoncering, sociale medier eller kampagner, der sparker benene væk under dine modtagere, så har vi de helt rette medarbejdere til din efterspørgsel.

Med marketing outsourcing hos VSI Group skræddersyer og headhunter vi hele din marketingafdeling med fokus på lige præcis de spidskompetencer, du ønsker, dine medarbejdere skal have. Vi tager os af det hele – og så endda til en pris, der er så fordelagtig, at der ikke længere giver mening at have bestemte medarbejdere fastansat på eget kontor.

Fordele ved at outsource marketing afdelingen 

Marketing outsourcing er for dig, der ikke vil gå på kompromis med markedsføringen af din virksomhed. Når du vælger at outsource marketing aktiviteterne til os, sænker du ikke kun omkostningerne – du hæver også kvaliteten og fleksibiliteten i din forretning.

Marketing outsourcing optimerer alle interne processer i din virksomhed. Du får ikke kun spidskompetencerne direkte i huset – du slipper også for tidskrævende rekrutteringsopgaver, lange ansættelsesprocedurer, og samtlige HR-opgaver.

Vi tager os af det hele, når du vælger at outsource marketing til os. Så kan du lægge al din energi og ressourcer i din virksomhed – præcis som det skal være!

Med marketing outsourcing hjælper vi dig hele vejen!

Vores dedikerede marketingshold arbejder ikke timebaseret, men på fuld tid for at sikre, at vi sammen når de mål, vi sætter for din virksomhed. Din tilfredshed er vores succeskriterie – derfor er vi med dig hele vejen, og sætter os ind i din virksomhed, dine produkter/services og dit kundesegment, for at kunne sikre de bedste resultater.

Vi hjælper også gerne med at skræddersy det rigtige matrix af interne systemer, hvis der er behov for, og ønske om dette, i din virksomhed.

Du får tilknyttet en dansktalende projektleder hele vejen gennem samarbejdet, der altid sørger for du er opdateret og ajour med alle marketingaktiviteter. Ligeledes får du hver måned en fyldestgørende rapport, der viser omkostninger og resultaterne af vores initiativer på tværs af alle platforme.

Hos VSI Group er vi ærlige og transparente i vores marketing outsourcing arbejde: Vi prioriterer altid en tæt dialog og god relation med vores kunder. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte din projektleder, hvis du er i tvivl om noget, har spørgsmål, idéer eller ønsker til vores samarbejde.

Når du vælger at outsource marketing aktiviteterne til VSI, har du dit kvalitetsstempel for, at din samarbejdspartner gør sit for, at du når i mål med dine markedsføringsdrømme – og gerne lidt længere.

Har du nogle spørgsmål om at outsource marketing afdelingen til os?

Har du spørgsmål til vores marketing outsourcing, eller er du interesseret i vores andre muligheder for outsourcing som fx kundeservice, web- og softwareudvikling eller design og grafik? Eller ønsker du en enkelt dedikeret e-commerce manager til din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe lige præcis din virksomhed.

Du er altid velkommen til at skrive til os omkring outsource marketing på vores formular, eller kontakte os på info@vsi-group.dk. Så vender vi tilbage senest 24 timer efter din henvendelse

Ansæt din næste medarbejder igennem VSI Group og få kickstartet dine opgaver af dygtige fagpersoner!

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!