Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Marketing outsourcing

Etabler dit team igennem VSI med omkostningsvenlige og kompetente medarbejdere.

Bliv konkurrencedygtig ved at outsource din marketing afdeling

Som bureau ved du allerede, at konkurrencen er stor i Danmark, og medarbejderne er dyre. Ved at outsource til VSI Group kan du få samme kvalitet og spidskompetencer på dansk til en langt lavere pris, som helt naturligt stiller dig stærkere overfor dine konkurrenter.

Ansæt medarbejdere i Østen under dansk management til omkostningsvenlige priser, mens du fokuserer på din kerneforretning.
Dansk kvalitet – thailandske lønninger!

Derfor skal du vælge marketing outsourcing hos os

Uanset om du mangler hjælp til SEO, tekstforfatning, sociale medier eller kampagner der sparker benene væk under modtagerne, så har vi de helt rette medarbejdere til din efterspørgsel.

Med marketing outsourcing hos VSI Group skræddersyer og headhunter vi hele din marketingafdeling med fokus på lige præcis de spidskompetencer, du ønsker, dine medarbejdere skal have. Vi tager os af det hele – og så endda til en pris, der er så fordelagtig, at der ikke længere giver mening at have bestemte medarbejdere fastansat på eget kontor.

Vi er der hele vejen

Vi sørger ikke kun for at rekruttere og ansætte de rigtige medarbejdere til dit bureau, vi hjælper også med at implementere de rigtige kommunikationsværktøjer, projektstyringssystemer m.m. og får onboarded dine medarbejdere med effektivitet og kvalitet for øje.

Du har altid en fast kontaktperson ved VSI Group, såfremt du oplever uregelmæssigheder eller dårlige præstationer. 

Vi afholder løbende evaluering, MUS samtaler og tager os generelt af alt HR, der er ved at have medarbejdere, således du kan fokusere på dine kernekompetencer.

Ofte stillede spørgsmål

Er det billigere end at ansætte inhouse?

Ja, meget.
Vi headhunter dygtige danskere med en eventyrlyst og drager fordel af at de får muligheden for at opleve verdenen, samtidig med at man arbejder til en lavere løn grundet lavere leveomkostninger, som i sidste ende, betyder en billigere medarbejder til dig, uden at du går på kompromis med kompetencer eller kvalitet.

Ansætter i danskere?

Det kommer an på jobbet. Til e-commerce manager vil det altid være en dansker, da det kræver at man kan tale og skrive dansk. Men til webudvikling, hvor programmeringssproget er det samme uanset nationalitet, ansætter vi højtuddannede dygtige lokale udviklere.

Er kontrakten bindende?

Når den rigtige kandidat er fundet og ansat starter 3 måneders prøveperiode. I denne periode kan kontrakten opsiges uden varsel. Består medarbejderen sin prøveperiode, er kontrakten bindene for alle parter i de kommende 9 måneder, således den samlede løbetide for kontrakten udgør 12 måneder. Herefter genforhandles yderligere 12 måneder.

Kan man ansætte alle naitionaliteter?

Ja, vi header-hunter de kompetencer du har brug for, så vil du ind på det Hollandske marked og har brug for en Hollandsk e-commerce manager, så finder vi en dygtig Hollænder til dig. (Det kunne være hvilket som helst land, Holland er bare lige et eksempel).

Opstartsprocessen

1. Opstart

Vi tager en dialog omkring jeres behov, lægger en strategi for samarbejdet, og udarbejder en kontrakt, der tilgodeser alle parter.

2. Rekruttering

Når kontrakten er på plads, starter vi rekrutteringen. Her går vi et forløb igennem, hvor du naturligvis er med til at screene og interviewe.

3. Implementering

For at sikre alle parters succes, er det vigtigt, at vi sammen implementerer teamet i form af software, oplæringsproces mm.

4. Onboarding

Når medarbejderne til teamet er fundet, starter vi onboardingen, hvor vi følger vores plan for implementering for at sikre en god opstart.

Ansættelsesprocessen

Har du spørgsmål?
Skriv til os helt uforpligtende

Lidt om VSI Group

Vi er et digitalt bureau med hovedsæde i Thailand. Vi har eksisteret i 12 år og er ca. 60 medarbejdere fordelt indenfor felterne udvikling, design, animation, 3D, SEO, PPC, Kundeservice outsourcing og meget, meget mere.

Vores erfaring i branchen som digitalt bureau sammen med vores lokation i Thailand gør, at vi kender til alle aspekter indenfor den digitale verden, og kan bruge dette til at skræddersy og sammensætte teams indenfor en bred vifte af kompetencer.

VSI Group er danskejet, og vores primære marked ligger i Danmark. Dog har vi også kunder i både Hong Kong, Singapore, USA, Holland og andre lande, som alle benytter sig af vores outsourcing services.

Vi befinder os i byen Chiang Mai, som ligger i det nordlige Thailand. Byen er kendt som Asiens svar på Silicon Valley, hvilket betyder, at byen er fyldt med ekstremt dygtige mennesker indenfor den digitale branche. Vores placering her er strategisk for at kunne hjælpe virksomheder med outsourcing af software og webudvikling uden at skulle være nervøse for kommunikationsbarrierer og andre fordomme, man har med outsourcing til Østen. Ligeledes sikrer vores lokation også, at vi altid kan skaffe den fornødne og kvalificerede arbejdskraft.

Kundeservice outsourcing

Læs også om outsourcing af

Facebook annoncering

Fordele ved at outsource marketing afdelingen 

Marketing outsourcing er for dig, der ikke vil gå på kompromis med markedsføringen af din virksomhed. Når du vælger at outsource marketing aktiviteterne til os, sænker du ikke kun omkostningerne – du hæver også kvaliteten og fleksibiliteten i din forretning.

Marketing outsourcing optimerer alle interne processer i din virksomhed. Du får ikke kun spidskompetencerne direkte i huset – du slipper også for tidskrævende rekrutteringsopgaver, lange ansættelsesprocedurer, og samtlige HR-opgaver.

Vi tager os af det hele, når du vælger at outsource marketing til os. Så kan du lægge al din energi og ressourcer i din virksomhed – præcis som det skal være!

Med marketing outsourcing hjælper vi dig hele vejen!

Vores dedikerede marketingshold arbejder ikke timebaseret, men på fuld tid for at sikre, at vi sammen når de mål, vi sætter for din virksomhed. Din tilfredshed er vores succeskriterie – derfor er vi med dig hele vejen, og sætter os ind i din virksomhed, dine produkter/services og dit kundesegment for at kunne sikre de bedste resultater.

Vi hjælper også gerne med at skræddersy det rigtige matrix af interne systemer, hvis der er behov for, og ønske om dette, i din virksomhed.

Du får tilknyttet en dansktalende projektleder hele vejen gennem samarbejdet, der altid sørger for, at du er opdateret og ajour med alle marketingaktiviteter. Ligeledes får du hver måned en fyldestgørende rapport, der viser omkostninger og resultaterne af vores initiativer på tværs af alle platforme.

Hos VSI Group er vi ærlige og transparente i vores marketing outsourcing arbejde: Vi prioriterer altid en tæt dialog og god relation med vores kunder. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte din projektleder, hvis du er i tvivl om noget, har spørgsmål, idéer eller ønsker til vores samarbejde.

Når du vælger at outsource marketing aktiviteterne til VSI, har du dit kvalitetsstempel for, at din samarbejdspartner gør sit for, at du når i mål med dine markedsføringsdrømme – og gerne lidt længere.

Har du nogle spørgsmål om at outsource marketing afdelingen til os?

Har du spørgsmål til vores marketing outsourcing, eller er du interesseret i vores andre muligheder for outsourcing som fx kundeservice, web- og softwareudvikling eller design og grafik? Eller ønsker du en enkelt dedikeret e-commerce manager til din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os. Så får vi en god snak om, hvad vi kan gøre for at hjælpe lige præcis din virksomhed.

Du er altid velkommen til at skrive til os omkring outsource marketing på vores formular, eller kontakte os på info@vsi-group.dk. Så vender vi tilbage senest 24 timer efter din henvendelse

Ansæt din næste medarbejder igennem VSI Group og få kickstartet dine opgaver af dygtige fagpersoner!

Vi finder de rette kompetencer til dig, uanset branche og gøremål.

N

Kundeservice

N

Webudvikling

N

Design & Grafik

N

Chatmoderator

N

Digital sektretær

N

SEO ekspert

N

Bogholder

N

Teknisk tegner

N

Tekstforfatter

Det er kun fantasien, der sætter grænser!