Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

WooCommerce webshop

En WooCommerce webshop er skalerbar og fremtidssikret.

WordPress er ikke kun motor for 70% af alle hjemmesider, men fundament for mange webshops.

Med en WooCommerce webshop får du en brugervenlig og fleksibel løsning, som er nem et sætte op kontra mange mere avancerede shopsystemer.

Woocommerce betyder færre udviklingstimer og derfor lavere pris – men stadig en fortrinlig webshop til både små som store produktsortimenter.

WooCommerce er et populært webshopsystem, der anvendes verden over. Det betyder, der der findes utallige plugins, udvidelser og standardintegrationer til systemet.

Derfor kan du nemt og hurtigt få opsat en WooCommerce webshop med integrationer til blandt andet Economic eller Dinero, samt Shipmondo og andre pakkelabelsystemer.

Hos VSI Group får du glæde af salgseffektive templates, der gør det endnu hurtigere at sætte en WooCommerce webshop op.

Du bliver med andre ord hurtigt køreklar med en både flot og økonomisk attraktiv løsning kontra f.eks. en PrestaShop webshop, som anbefales til mere avancerede e-handelsplatforme.

“Med en WooCommerce webshop, er du hurtigt og billigt i gang, uden at gå på kompromis.”

– Mikkel Schmidt – Adm. Direktør

WooCommerce webshop er design, funktion og brugervenlighed i ét!

  • Med WooCommerce får du en platform, der er ekstremt fleksibel. Det er den mest anvendte platform til webshopdrift i verdenen.
  • WooCommerce er en udvidelse til WordPress, som forvandler WordPress til en fuldblods webshopløsning. Det betyder, at din webshop bliver baseret på WordPress platformens fundament, som er anvendt til ca. 70% af alle hjemmesider på hele nettet – takket være systemets mange fordele.
  • Med udgangspunkt i WordPress-motoren får du et gigantisk fundament med WooCommerce-platformen. Det betyder, at der findes ekstremt mange plugins til systemet, som gør det nemt og hurtigt at udvide netop din løsning med flere funktioner. Det kunne f.eks. være et nyhedsbrevmodul, ”Andre kunder købte også”-funktion og meget mere.
  • Med en WooCommerce webshop fremtidssikrer du din investering. Udover at du udnytter en af verdens mest brugte og brugervenlige platforme til din webshop, findes der tusinde af dygtige systemudviklere, hvilket giver dig mulighed for at tage webshoppen med videre til en ny leverandør, uden at du skal starte forfra – hvilket desværre ellers kan være et klassisk problem hos mange lukkede shopsystemer. Dog ikke her, for med en WordPress webshop får du fuld frihed – også til digital markedsføring af din nye løsning.

Open Source

WooCommerce er Open Source, men det er stadig ejet af et privat firma. Det betyder, at udover flere tusinde udviklere, som hjælper med vedligeholdelse og udvikling verdenen over, så er der også kvalitetskontrol og test af ny udvikling til systemet fra WooCommerce selv.

Gratis

Open Source betyder, at platformen er gratis at benytte. Det vil sige, at der ikke er nogen dyr årlig licens for softwaren, og at du tilmed får alle systemopdateringer gratis. Hos VSI Group betaler du kun for vores tid, når vi hjælper dig med at designe, udvikle og opsætte din WooCommerce-løsning.

+1 mill

Den mest brugte webshop platform på verdensplan!

Mere end 10 års erfaring med udvikling af WooCommerce webshops.

Digital markedsføring og løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads' enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.

WooCommerce webshop
– Den perfekte og populære løsning

WooCommerce kan anses som den ”lille og hurtige”, ud fra devisen ”hellere lille og vågen, end stor og doven”.

Med det mener vi, at du ikke får en e-handelsplatform velegnet til 20.000 produkter (til hvilket vi anbefaler PrestaShop), men en platform, som egner sig fantastisk til mindre komplekse shops.

Det er trods alt ikke for sjov, at platformen stadig er foretrukket verden over – med mere end 1 million webshops baseret på WooCommerce!

Når man taler om WooCommerce webshop som en god løsning, der passer de fleste, skyldes den høje grad af brugervenlighed i systemet.

Den gør det let at oprette og vedligeholde kategorier og produkter, ligesom du let kan blogge, oprette nyheder og meget mere.

Alt fra den samme bekvemte backend eller via What You See Is What You Get design i front-end editoren.

Fik vi nævnt, at WooCommerce i øvrigt tilhører den platform, som der er flest udviklere til verdenen over?

Du kan derfor altid finde plugins, gratis værktøjer og udvidelser til platformen. Dette gælder også de smarte softwareintegrationer, som udvikles løbende.

En WooCommerce webshop er derfor fremtidssikret og giver dig ubesværet adgang til netop de funktioner, som er kritiske for din forretning – tilmed gratis eller med en meget lav kostbarriere.

Vi mener derfor, at WooCommerce på trods af dets renommé som den ’lille hurtige’, kompenserer med et hav af enestående muligheder og en grad af fremtidssikring, som ikke findes tilsvarende.

Kontakt os for en uforpligtende snak om WordPress WooCommerce.

Ring på +45 6990 1810 eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage inden for 24 timer.