Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Videoannoncering, der virker!

Tillid, trafik, SEO og konvertering

… Er alle punkter vi skal omkring idag, når vi gennemgår mulighederne med videoannoncering. Men bare rolig! Vi holder det kort og præcist, så du blot får de bedste pointer om video.

Du har sikkert hørt, at videoannoncering hører til blandt de mest effektive markedsføringsredskaber. Men ligesom ved mange andre nye trends, har du sikkert spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, hvem du skal tage fat i og ikke mindst præcis hvilke fordele, du skal regne med, når du bruger video. 

Vi forsøger i dette indlæg at kaste lys over nogle af de mange fordele ved videoannoncering samt et par gode råd til planlægningsfasen.

Et spørgsmål om tillid

En animationsvideo har den effekt på dine kunder, at den giver tillid. Det gør den fordi, videoen naturligvis er tilrettelagt ud fra dine kunders behov. 

De fleste mennesker er visuelt anlagt, hvilket betyder at de med stor sandsynlighed foretrækker at se en video, frem for at læse en lang tekst om et koncept, en service eller et produkt.

Ved at se videoen får de et mere personligt forhold til hvem I er, de får et bedre indtryk af jer som virksomhed og de vil huske jer nemmere. 

Det siger talleneEn animationsvideo gør faktisk 52 % af seerne mere sikre i købsbeslutningen, og 85 %, der kigger med, køber med større sandsynlighed dit produkt.

Læg dertil at dine kunder husker dig for din underholdende video. Det giver dig fordelen, når de skal handle næste gang.

I det store og det hele, vil I skabe større tryghed blandt jeres kunder, som i sidste ende vil vælge at handle hos jer – og IKKE konkurrenten. Tekst er tricky. Det skyldes, at der er mange forskellige måder, dine brugere kan fortolke den på.

En animationsvideo tager de fortolkningsmuligheder ud af ligningen og fortæller – med både ord og billeder – hvad dit produkt eller service kan – og hvad udbyttet er for kunden.

Det gør det let og forståeligt for dine kunder – og så skaber det desuden et stærkere bånd til dig end konkurrenterne, da det er dig, der på underholdende vis har sat dig ind i kundens situation og tilbyder den rette løsning.

Videoen viser på den måde engagement til dine kunder, da du både tilbyder dem video og har svaret på deres efterspørgsel. 

Trafik – slå dørene op til din hjemmeside!

En video, der er lavet godt og rammer målgruppen rigtigt, vil altid gå viralt i en eller anden forstand.

Hvis du formår at brande dine videoer rigtigt, får du gratis trafik til din hjemmeside, da venner, bekendte, kunder og folk du slet ikke ved hvem er, vil begynde at dele din animationsvideo.

På moderne dansk kalder man det “Viral marketing”, men vi kalder det bare trafik. Det handler nemlig om, at du skal have så meget ud af din video som muligt. Så udover at yde dine kunder en god service ved at præsentere dit indhold fantastisk flot, så får du selv ekstra besøgende potentielle kunder fra de ringe i vandet, din video skaber.

Med et bureau som VSI Group, hjælper vi dig med at lægge en marketing strategi for din video, således du ikke bare ender med en video, du ikke udnytter til fulde.

Vi hjælper dig med en plan, således du får videoen eksponeret for så mange i din målgruppe som muligt.

SEO – en ven af video

Som du nok har set, kommer youtube videoer også frem i Googles søgeresultater. Faktisk er youtube verdens anden største søgemaskine, lige efter Google. Her søger man blot på videoer, og det er der ret mange, der glemmer.

Når en video uploades til Youtube, har man rigtig mange muligheder for at få den til at ranke godt SEO mæssigt – og dermed få mange eksponeringer på sin video, helt uden at betale noget for det.

Samtidig kan din video på Youtube linke til din hjemmeside, hvilket ikke bare skaffer dig god trafik, men samtidig også styrke din hjemmeside med at ranke bedre.

Glem heller ikke at videoer ikke bare hører til på din hjemmeside, din Youtube-kanal eller andre gode videokanaler som f.eks. Vimeo. Animationsvideoer er delevenlige og lette at integrere på både sociale medier og i eksempelvis e-mail marketing, præsentationer og andet kommunikationsmateriale.

Konvertering – fra kiggende til klikkende

Nu ved du hvor meget ekstra trafik en video kan generere til din hjemmeside eller webshop, men den gør mere end det, den hjælper nemlig også med at konvertere dine kunder. Faktisk øger du din konverteringsgrad med op til 20 %!… bare ved at have 60 sekunder god video på din side.

Du husker garanteret tallene fra afsnittet om tillid. Du ved, dem der fortæller, at videoformatet gør dine kunder meget mere bevidste i købsfasen og sikrer dig, at deres købsbeslutning sker på din side? Det er nemlig lige præcis dem, der er med til at skabe de ekstra ordrer i din forretning.
Videoen er nemlig med til at overbevise kunden om at du er mere seriøs, professionel og dygtig til det du laver, end de andre i branchen.

Det betyder, at dig er DIG, der får de værdifulde klik. [/vc_column_text][vc_column_text text_color=”#ffffff”]

Tilrettelæggelse skaber resultaterne

Du har allerede læst, at der er mange fordele ved animationsvideo. Men som ved alt andet er forberedelse – og erfaring – det halve arbejde. Derfor er det nødvendigt med en køreklar plan, inden du kaster dig ud i et videoprojekt.

Har du eksempelvis tænkt over, hvilken visuel stil, der matcher dit brand? Om speaket skal indtales af en robust herrestemme eller til lyden af en omsorgsfuld kvinde? Har du husket målgruppen? Har du husket et kort og struktureret manus? Og hvordan med målsætningen?

Alt dette skal du huske, når du tilrettelægger din video, så du får det maksimale afkast og en vellykket video.

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte, skal du ikke fortvivle. Vi har faktisk allerede lavet et godt blogindlæg kaldet “De 10 bud for en vellykket animationsvideo“, der forklarer, hvordan du får bedste resultat.

Konklusion?

En video er en god investering for de fleste. Den kan genbruges utallige gange i mange forskellige slags marketingmaterialer på tværs af kanaler, den skaber værdi for din hjemmeside eller webshop, den gør dine kunder mere trygge ved at handle hos dig og den øger din konvertering.

Ja, vi kan faktisk ikke finde nogen grund til at et firma ikke skulle have en god animation- eller præsentationsvideo.

Skal en ekspert kontakte dig?