Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Værdien af SEO?

Kunne du tænke dig at overhale dine online konkurrenter, blive vist på Googles første side og komme helt tæt på dine kunder? Så er VSI-Groups SEO optimering den løsning, du leder efter. 

Hos VSI-Group kan vi kan godt forstå, hvis du har svært ved at forholde dig til begrebet søgemaskineoptimering a.k.a. SEO. Men hæng på, der er nemlig tale om en god mulighed for dig, der gerne vil have kunder i butikken.

Søgemaskineoptimering er en disciplin, der er svær at forholde sig til, da du ikke overdrages et produkt på samme måde, som hvis du eksempelvis bestiller en grafisk ydelse. Til gengæld er det ved hjælp af SEO, at brugerne finder din hjemmeside. Det er med andre ord en faktor, der kan have betydelig effekt på din bundlinje. Der er nemlig kun 10 pladser på Googles første side, og det er herfra at 91,5 procent af deres trafik dirigeres ud til hjemmesider på baggrund af de enkelte søgeord.

Søgemaskineoptimering handler med andre ord om synlighed, og synlighed eksisterer på Google. Ved at optimere din hjemmeside bliver du gode venner med Google, overhaler konkurrenterne og opnår bedre rangering. Det kan du gøre ved at betale for annoncer gennem Google Adwords eller ved at opnå en organisk placering. Her er sidstnævnte klart mest ønskværdigt, da 90 procent af klik fra Google kommer fra organiske søgeresultater, men dette er også en langt sværere og mere tidskrævende disciplin.

Summasummarum: En høj organisk placering giver dig altså flere potentielle besøgende og flere potentielle kunder. Dét betyder øget vækst og omsætning – se bare følgende eksempel.

Eksempel på værdien af søgemaskineoptimering

Lad os antage, at du har en frisørsalon i Odense. Brugere fra området, der leder efter en frisør, vil typisk finde informationer om emnet ved at google det. Det resulterer i en søgning på sætninger som eksempelvis: ”frisør odense”, ”frisør i odense” etc.

Få at få indsigt i søgefrasernes popularitet og hyppighed, benytter vi Googles eget søgeordsplanlægnings værktøj, der afslører de udtryk, som skal bruges i optimeringen af trafik til din hjemmeside og sikre dig en bedre kundestrøm. Googles værktøj afslører blandt andet følgende om vores søgeudtryk:

søgeord google

I vores tilfælde ser vi, at der i gennemsnit søges på ”frisør odense” 1.600 gange om måneden. Samtidig ser vi andre populære søgeudtryk, der er relevante i vores situation.

Din hjemmeside bør altså matche disse søgeudtryk, så du lander på Googles første side. Hvis du ikke befinder dig der, så eksisterer du ganske enkelt ikke for langt størstedelen af Googles brugere. Eksisterer du til gengæld her, er det yderst værdifuldt, da der er tale om et medie meget tæt på kunderne.

What’s in it for me?

Jo højere du befinder dig på Googles første side, jo mere værdi tildeles din virksomhed. Prøv blot at følge denne hurtige udregning:

Det gennemsnitlige antal søgninger på ”frisør odense” er 1.600 pr. måned. På Google fordeler trafikken sig statistisk set således:

Søgeresultat nummer 1 får besøg af 33 procent af brugerne = 528 potentielle kunder.
Søgeresultat nummer 2 får besøg af 17,6 procent af brugerne = 281 potentielle kunder.
Søgeresultat nummer 3 får besøg af 11,4 procent af brugerne= 182 potentielle kunder.

Lad os antage at konverteringsgraden er på 10 procent, altså at hver tiende af de besøgende vælger at købe en ydelse til en gennemsnitlig pris på 300 Dkk. Det tegner følgende billede af placeringsværdien:

Nr. 1 på Google sælger 52,8 ydelser ud af de 528 potentielle, hvilket giver 15.840 Dkk i omsætning.

Nr. 2 på Google: sælger 28,1 ydelser ud af de 281 potentielle, hvilket giver 8.430 Dkk i omsætning.

Nr. 3 på Google:  sælger 18,2 ydelser ud af de 182 potentielle, hvilket giver 5.460 Dkk i omsætning.

Nu ligger vores ekspertise ikke inden for frisørfaget, hvorfor der naturligvis er tale om et eksempel for eksemplets skyld. Til gengæld har vi vores ekspertise inden for søgemaskineoptimering, og som du nok kan se, er der står forskel på omsætningen afhængigt af din placering på Google.

Man vil naturligvis gerne til tops på Google med det samme, men hvor hurtigt du opnår højere placering afhænger af konkurrencen på søgeordet. Nogle søgeord vil rykke hurtigere frem i rangeringen kontra andre meget populære og udbredte fraser. Det er af samme grund vigtigt at have forståelse for, at ens søgeord ikke kommer til tops natten over, men ved hjælp af en proces, der bygger på velformuleret og relevant indhold (gerne skrevet af en tekstforfatter) samt en række tekniske justeringer.

Derfor skal du vælge en SEO løsning hos VSI

Du skal vælge at få foretaget søgemaskineoptimering hos VSI-Group, hvis du vil have en kompetent samarbejdspartner og samtidig:

  • Ses af dine kunder
  • Overhale dine konkurrenter
  • Øge din omsætning
  • Få ekstra services som konverteringanalyse- og optimering, som øger dit salg.

Hos VSI leverer vi desuden altid en rapport med statistikindsamlinger, så du kan følge udviklingen for din hjemmeside.

Husk, vi altid sidder klar til at svare på dine spørgsmål, og uddybe hvordan vi kan få din virksomhed til at blive gode venner med Google.

Ring allerede nu på 69 90 18 10 og hør hvordan vi hjælper dig med topplaceringer.