Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Sig hej til Benny – WordPress 4.0 er landet

Nye brugervenlige forbedringer i den nye WordPress version.

Forbedringer ved værktøjslinjen

I den opdaterede version vil du nu kunne opleve at du ikke længere har behov for at scrolle op for at finde din værktøjslinje hvis du skal ændre på en lang tekst. Det er lavet sådan at tekstboksen udvider sig, men at du og dine værktøjer står permanent oppe i toppen.

 

Preview af videoer

Udover den nye lækre værktøjslinje, har WordPress givet os endnu en fed funktion. Du kan nu se preview billede af din video, når du sætter en embed kode ind i et indlæg. Kopiér URL fra eksempelvis Youtube og videons indhold kan ses direkte i editoren. Fedt!

 

Mediebibliotek

Se alle dine billeder i dit mediebibliotek i et overskueligt og informationsrigt gridview. Før i tiden var det sådan at når du klikkede på et billede, kom du ind på en side tilknyttet til dette billede. Nu kan du klikke på et billede, og billedet vil nu åbne i en fin pop up med al den information du skal bruge omkring billedet.

 

Tilpas dine widgets fra front-end

Du kan nu tilpasse dine widgets live via tema tilpasningsfunktionen. Du kan se alle dine widgetsområder, samt tilføje og fjerne widgets via tema tilpasning (kræver dit tema understøtter det).Det er gjort meget nemmere og mere overskueligt at tilføje og fjerne widgets fra din frontend. Nu kan man redigere sine widgets live, med den meget brugervenlige funktion der er lavet omkring widget delen i WordPress 4.

 

Tænk over det, inden du vælger at opdatere

Det er ikke sikkert at dine plugins er opdateret til den nye version. Og det kan derfor påvirke din hjemmesides funktionalitet og udseende, hvis du opdatere for tidligt til WordPress version 4.

Vi har hos VSI Group mange års erfaring med lave hjemmesider i WordPress, og har opdateret til nyere versioner et hav af gange efterhånden. Vi kan naturligvis godt være behjælpelig med denne del, såfremt du ønsker dit WordPress site opdateret til den nye version og er bange for at gøre det selv.

Hvis du allerede er kunde hos os, og er tilknyttet et forsikringsabonnement kan vi gøre dette for dig kvit og frit. Såfremt du ikke har forsikring, eller ikke er kunde hos os skal du være mere end velkommen til at kontakte på e-mail eller ringe på: +4569901810.

Digital markedsføring og løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er  en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.