Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Prestashops funktioner – et overblik

Hvad får man egentlig med i en Prestashop 1.6 løsning?

Vi har forsøgt at samle et hurtigt overblik, med de bedste funktioner og moduler, som er med i en Prestashop. Dem vil vi gerne præsentere for dig, så du kan få et indblik i, hvad en standard Prestashop løsning, kan tilbyde dig og din virksomhed.

Der findes mange moduler og funktioner i Prestashop. Rigtigt mange. Det er slet ikke sikkert, at du har brug for alle sammen. Hvis du vil se en liste over de ”mest populære” moduler og funktioner i Prestashop, så læs videre her.

Funktionslisten gælder til Prestahop version 1.6. Dog findes mange af funktionerne også i den forrige version 1.5.x

Har du spørgsmål til en Prestashop løsning?

Har du brug for hjælp eller blot har spørgsmål er du som altid mere end velkommen til at kontakte os.

Grib telefonen og ring til os på 69 90 18 10.

Telefonerne er åbne:

mandag-torsdag: 8:00-15:00

fredage: 8:00-13:00

Bemærk: Projektledelse og support kan træffes telefonisk til kl. 13:00

HUSK: du kan også altid besøge vores danske guide til Prestashop.

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en moderne hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook er stadig en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.