Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Dansk Prestashop 1.6, hvornår?

Hvornår kan jeg få Prestashop 1.6?

Som så mange andre, så har vi også opdaget lanceringen af Prestashop 1.6. Vi får ofte henvendelser omkring levering eller opdatering til en Prestashop 1.6 løsning. Vores svar på nuværende tidspunkt er, at vi vil vente til shoppen er 200% gennemtjekket for fejl og mangler i vores udviklingsafdeling. De opdager stadig mange små fejl og har ikke givet grønt lys til at anvende den i produktion endnu.

Da vi har arbejdet med Prestashop i rigtig mange år, ved vi af erfaring at de “nylancerede” versioner, som oftes indeholder fejl og mangler. Dette ser vi helst at vore kunder undgår at opleve. Vi holder derfor konstant øje med fejl, opdateringer og rettelser i Prestashop version 1.6.

Hvis du ønsker at vide, hvornår vi kan tilbyde dig en Prestashop løsning version 1.6, kan du med fordele tilmelde dig nyhedsbrevet fra supportafdelingen hos VSI Group.

 

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en moderne hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook er stadig en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.