Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Praktikant i Thailand

Som handelsøkonomstuderende fik vi denne enestående mulighed for et praktikforløb og en anderledes tværkulturel oplevelse på den anden side af jordkloden

I forbindelse med uddannelsen til handelsøkonom er der indlagt et obligatorisk praktikforløb. Med mulighed for at tage praktikken i udlandet, valgte Kasper og Mortan fra henholdsvis EA Dania i Randers og CPHBusiness i København, at tage til Chiang Mai i det nordlige Thailand.

Formålet med vores praktikperiode er, at lade den indlærte teoretiske viden blomstre op og forvandles til kvalificerede praktiske egenskaber indenfor salg, videreformidling af produktportefølje og vedligeholdelse af kunderelationer.

Vores kontor ligger et stenkast fra Nordthailands største flod, Mae Ping River, som snor sig gennem det centrale Chiang Mai med palmer og frugttræer langs flodbredden. I middagens bagende sol møder vi ind på kontoret, hvor en ny og varieret arbejdsdag startes. En alsidig og spændende arbejdsdag hvor vi aldrig ved, hvad dagen byder på. Nye kunderelationer såvel som briefing omkring igangværende projekter. Arbejdsdagene byder på interessante og lærerige udfordringer, som hele tiden er med til at styrke vores kompetencer indenfor salgsbranchen.

Efter at en velendt dag på kontoret er afsluttet, er der rig lejlighed i Chiang Mais pulserende atmosfære for at tage et besøg på et lokalt gadekøkken eller tage ud på café med live-musik i alverdens genrer.

Arbejdspladsen er en tværkulturel potpourri af thailandske og danske medarbejdere, som på tværs af afdelingerne udformer, bearbejder og kreerer projekter. Det er spændende at arbejde på tværs af de forskellige kulturer, hvilket styrker vores samarbejde og udvider horisonten for ny viden.

// Kasper

At tænke sig, at komme ud i den store verden samtidig med at man færdiggør uddannelsen. Alt imens at man tilegner sig en bred vifte af værdifulde egenskaber, såsom kulturforståelse og sprog, og der udover en masse oplevelser. Det er i sandhed en oplevelse og en række egenskaber, jeg tror, man vil have glæde af resten af livet.

// Mortan

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er  en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.