Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Hjælp til WordPress

Vedligeholder du din hjemmeside? Får dine kunder den information de har behov for, når de besøger din hjemmeside?

Det er vigtigt at holde sin hjemmeside opdateret. Både selve WordPress kernen, men også rent indholdsmæssigt. Med en WordPress løsning kan du altid opdatere indholdet på din hjemmeside, uanset hvor i verden du befinder dig, eller hvilken enhed du har med dig. Det er jo ikke for sjov, at WordPress flere gange er blevet kåret til verdens bedste CMS system.

Med alle de muligheder, der findes i WordPress, er det ikke sikkert man lige kender dem alle sammen. Men vi kan hjælpe dig! Efter at have arbejdet med WordPress i rigtigt mange år, kender vi efterhånden de fleste funktioner og muligheder i WordPress. Det kan derfor hurtigt komme dig til gode, at have os i baghånden.

Har du en WordPress løsning og har brug for hjælp til den?

Er du blevet hacket, eller blot brug for en opgradering af sikkerhedsmæssige årsager?

Så tag kontakt til os i VSI-Group på telefon +4569901810 eller skriv i live-chatten på siden. Vi tilbyder support til både WordPress og Prestashop.

Få en WordPress løsning med unikt design eller en professionel webshop fra Prestashop her.

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en moderne hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook er stadig en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.