Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Google Pingvin

I vores serie om at forstå Google og søgeresultaterne bringer vi dig her historien om Googles Pingvin.

Pingvinen blev sluppet løs første gang den 24. april 2012, og er blevet optimeret en lille håndfuld gange siden, senest den 22. maj 2013. Der forventes at den snart slippes løs igen.

Pingvinen – hvad kan den og hvad vil den?

Pingvinen straffer hjemmesider, der betragtes som web spam. Altså hjemmesider af lav og tvivlsom kvalitet, som ikke følger Googles retningslinjer, eller som forsøger at manipulere de organiske søgeresultater.

Sådan holder du dig gode venner med pingvinen

 undlad at gentage søgeordet for mange gange

– Gør dine siders meta titler beskrivende, og sørg for ikke bare at opremse søgeord
– Undgå at proppe dine sider med alt for mange gentagelser af søgeordet.
– Brug dine meta beskrivelser til at lave “call to action” tekster fremfor at fylde dem med søgeord og søgefraser.
– Undgå at overoptimere dine overskrifter. Skriv naturligt og brug kun de eksakte søgeord hvis det giver mening. LAD VÆRE med at forsøge at få nøgleord med i hver og én af dine overskrifter og underoverskrifter.
– Brug beskrivende sætninger som “alt tags” til dine billeder fremfor enkeltstående søgeord.

 

Linkbuild’ pingvin-venligt – når andre skal anbefale din side

At styre backlinks, altså hvem der linker til dig, kan være en udfordring, men på trods af udfordringen er det noget, der bør interessere dig. Linker relevante sider til dig, får din side et par plusser i pingvinens karakterbog, men linker ”skumle”, irrelevante eller overoptimerede sider til dig, kan du få pingvinens straffende natur at føle.

Eksempel
Hos VSI Group leverer vi blandt andet skræddersyede webshops til europæiske firmaer, så hvis Prestashop eller Magento linkede til os, ville det være vildt godt. Havde vi derimod kontaktet vores lokale grillbar og spurgt, om ikke de ville sætte et link til os, ville det være ret irrelevant for de fleste og dermed et unaturligt link i Pingvinens optik.

Som vi nævnte indledningsvis, er pingvinens hensigt altså at bekæmpe web spam, deriblandt unaturlige links til hjemmesider.

Det betyder altså følgende for dig:

Sørg for at links til din hjemmeside er relevante og af høj kvalitet. Hvordan? Brug Google Webmaster Tools til at undersøge hvem der linker til din hjemmeside, og hvordan de linker. Identificér evt. spamlinks og skil dig af med dem.

Tommelfingerreglen er at undgå links der:

Google Pingvin bryder sig ikke om dårlige links
– Kommer fra sider, der er designet med et eneste formål: Søgeoptimering.
– Kommer fra sider, hvor brugeren har overoptimerede ankertekster.
– Kommer fra “voksensider” eller andre ”skumle” hjemmesider.
– Kommer fra sider uden nogen form for relevans til din egen.

 

Kort sagt: Få de RIGTIGE links til din hjemmeside, som brancherelevante links fra sider af høj kvalitet.

Bliv ven med Google og Pingvinen – Lad VSI Group stå for din søgeoptimering

Foretrækker du billeder, kan du blive klogere på den kære Google Pingvin i vores animationsvideo nedenfor.

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en moderne hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook er stadig en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.