Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Google Panda – større og stærkere end hidtil

Hvis søgeresultater og placeringer i søgemaskinerne interesserer dig, har du måske allerede bemærket ændringer i din hjemmesides placeringer?

I maj måned rullede Google seneste udgave af sin søgealgoritme “Panda” ud, nu i version 4.0. Opdateringen af søgealgoritmen kan have påvirket Jeres synlighed på Google.dk.

Hvem er Pandaen?

Pandaen blev introduceret i februar 2011, og altså senest opdateret i maj 2014.

Pandaen finder og straffer websider med indhold af lav kvalitet og placerer dem bagerst i søgeresultaternes kø.

En hjemmesides indhold bliver prioriteret og vægtet højere og højere hver gang Google optimerer algoritmerne. Det ultimative mål er at levere høj-relevante søgeresultater af højeste kvalitet.

Sådan bliver du venner med Google Pandaen

Undgå lav kvalitet og kopieret indhold

– Kopiér aldrig tekster andre steder fra – skriv Jeres eget indhold
– Opdatér Jeres webindhold løbende så der sker lidt på siden, eksempelvis i firmabloggen eller nyhedssektion
– Brug ikke den samme tekst flere steder på din hjemmeside. Betragt HVER side på din hjemmeside som unik, også i de ”usynlige” sidetitler og metabeskrivelser (SEO begreber)

Kort sagt: Vær original og velformuleret.

Sørg for at din hjemmeside har nok tekstmæssigt indhold
– Teksterne på Jeres hjemmeside skal være lange, detaljerede og varierede. Skriv naturligt og med henblik på at skabe en værdi hos læseren.
– Selv en side som en kontaktformular bør have en tekst.
– Gør dit indhold interessant for den besøgende (eksempelvis med billeder, videoer osv.), og sørg for at dette indhold er formateret på en måde så også søgemaskinerne kan se det.

Google Zoo

Google Panda er blot et ud af flere Google ”dyr” (eller søgealgoritmer) som påvirker søgeresultaterne og bestemmer hvem der skal ligge hvor når der søges. Der går allerede nu rygter om at Google Pingvin står til en snarlig opdatering. Vi ved dog alllerede nu, at en video – fx animationsvideo – kan være med til at øge din rangering hos Google betydeligt, da det er et medie som Google anser som yderst brugervenligt, hvilket er med til at give din side en fordel over dine konkurrenter.

Hos VSI Group fortsætter vi vores serie ”Bliv ven med Google”, når der sker opdateringer.

Bliv ven med Google og Pandaen – Bestil SEO hos VSI

Digital markedsføring og løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er  en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.