Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Hvilke fordele er der ved SEO udover bedre placeringer i søgemaskinerne?

Når man vælger SEO markedsføring er det naturligvis gode placeringer på Google man går efter, men der er en del andre positive gevinster ved at søgeoptimere på sin hjemmeside eller webshop.

Nedenfor vil jeg komme ind på en række eksempler, der via SEO giver ekstra BONUS.

Anciennitet

Ikke mange er klar over, at der rent faktisk opbygges anciennitet på dit domæne ved at lave god SEO efter Googles anvisninger. Alle domæner skaber et indtryk hos google og den er med til at gøre dig mere populær end andre domæner, og kan derfor få en god rangering af søgeordene hurtigere end et helt nyt domæne eller hvis et domæne ikke er populær i Googles øjne pga misvedligeholdelse.

Jo ældre et domæne er, jo mere anciennitet besidder det og har rangeringsfordelen i forhold til et nyt domæne.

Pagerank (Google giver dine sider en karakter)

Pagerank er en algortitme brugt af Google til at fortælle om sitets vigtighed i forhold til søgning.

På din hjemmeside eller webshop er der uddelt en karakter fra googlebotten om vigtigheden af sitet målt ud fra interne og eksterne links i forbindelse med dit site. Jo højere pagerank en side har jo mere anciennitet samt konkurrence giver du dine konkurenter på Googles organiske søgefelt.

Pagerank skalaen går fra 0 – 10.

En ny hjemmeside vil typisk starte med pagerank 0 på hver enkelt side.

For at stige i pagerank kræver det at nogle andre domæner med højere pagerank end en selv,  henviser til dit site via et link. Bliver man linket til fra sites med højere pagerank vil denne side ses som vigtig i Googles optik og højst sandsynligt tildeles en højere pagerank.

Trustflow (opbygning af SEO teknisk troværdighed)

Ligesom ved Pagerank så bliver du bedømt af antallet af eksterne links fra andre domæner, som er troværdige teknisk set. Jo flere troværdige sites, der refererer til dit site, jo mere troværdighed bliver dit site tildelt. Derfor er det vigtigt hvorfra ens SEO bliver lavet fra, da utroværdige links ikke er noget værd placeringsmæssigt.

Kig her for SEO markedsføring hos VSI-Group.

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en moderne hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook er stadig en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.