Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Er du sikret ved nedbrud, malware eller hacker-angreb?

Der findes mange råd og guides til hvordan du bedst muligt sikrer dit websted mod nedbrud, eller hacker-angreb. Men hvor sikker er du egentlig, hvis uheldet skulle være ude?

Her er der nogle tips til, hvordan du bedst forbereder dig på et nedbrud eller det at blive hacket.

Det uundværlige

Hvilke ting på din hjemmeside er vigtige, og hvor vigtige er de for din hjemmeside? Selvfølgelig er hele din hjemmeside vigtig, men er der nogle ting, som du ved ikke kan genskabes ved nedbrud, eller hacking, så er det disse ting du skal prioritere højest. En god idé er at tage back-up jævntligt, og sørge for du altid kan genskabe data NÅR uheldet er ude.

Hjælpende hånd            

Du kan sikre dit websted på mange måder. Men der er folk som udelukkende sidder og sørger for at sikre websider. Det betyder også at der i modsatte grøft, er folk der udelukkende sidder og prøver på at komme ind på en hjemmeside, hvor de egentlig ikke har noget at lave. Det kan derfor godt betale sig at have en forsikring til sin hjemmeside, for at sikre sin data.

Forbered dig på det værste

Du kan som tidligere nævnt, aldrig sikre dit websted 100%. Så det er vigtigt at have en back-up plan. Har du en side, der er søgeoptimeret og den pludselig er nede i en dag eller to, så kan dette godt have betydning for dit SEO, hvis du er så uheldig at Google indekserer den samme dag som  har nedbrud. Derfor er det vigtigt at have noget klar så Google ikke overser de vigtige ting på din hjemmeside. Ligeledes HADER Google Malware/spam websites og de vil advare mod disse sider i søgeresultaterne. Hvor mange har lyst til at besøge din hjemmeside, hvis der i søgeresultaterne står: ”dette websted kan være skadeligt for din computer” ?

Vi vil gerne være din hjælpende hånd!

Hos VSI Group ved vi, hvordan det føles både at blive hacket og udsat for nedbrud. Vi tilbyder en forsikring, hvor vi bla. tager back-up af din hjemmesides filer og database, samt monitorerer din hjemmesides oppetid. Udover det, så har du svar indenfor 24 timer ved hack angreb og selvfølgelig ubegrænset sikkerhedsrelateret e-mail support.

Kontakt os for at høre om mulighederne for forsikring til dit website. Gælder også, hvis du ikke har fået din hjemmeside lavet hos os.