Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

En hjemmeside eller en webshop er ikke vejen frem…

Men en hjemmeside – med den rigtige online markedsføring – er vejen frem!

Du har sikkert hørt delte meninger omkring det at have eller få lavet en hjemmeside eller webshop til din virksomhed, hvor du præsenterer dine services, foredrag etc. – eller din webshop, hvor du sælger et produkt, du har stor tiltro til.

Uanset hvilken branche du er i, har du dog med garanti været nødt til at forholde dig til, hvordan du får kagedåsen til at vokse –  og dertil kommer man ikke uden om overvejelser omkring et website.

Bliv ikke sur, men: en hjemmeside eller en webshop er slet ikke nok

Hvis du gerne vil have en online virksomhed som en stabil forretning, skal du ikke tro at, du med en hjemmeside automatisk har lynstartet en guldgrube, så du blot behøver at sætte dig tilbage og vente på postmanden kommer og henter dine mange pakker, som skal sendes til kunderne.

Der er arbejde i det – og der er rigtig meget arbejde i det. Både for dig som hjemmesideejer, og ikke også mindst for os, som måske kommer til at lave din hjemmeside.

Fra børnetøj til billedkunstnere

Med mere end 12 års erfaring i branchen har vi hos VSI Group mødt en masse spændende typer – og det er vel at mærke lige fra Danmarks største butikskæder til den lokale kunster på Bornholm!

Heldigvis har de mangfoldige samarbejder og projekter alle én ting til fælles: De er endt i online succes!

Hos VSI Group kan vi hjælpe dig, når du bygger en online profil op. Vi hjælper dig med at komme hele vejen omkring de mange parametre, der giver online succes. Det er noget vi i samarbejde med dig OG din virksomhed tager bestik af, analyserer på og giver konkrete, best-practice bud på hvordan du får implementeret.

Hvordan kan vi så hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop?

Vi kan det meste, men det skal ikke forstås som at, vi læner os tilbage og siger vi kan lave det hele (men alligevel dog det meste). Det kan vi fordi, vi har folk, der står i spidsen for de afdelinger, som har den helt rigtige løsning til din virksomhed – i hvert fald når det gælder online markedsføring.

Det er alt lige fra tekstforfatning til præsentationsvideoer i både animeret og filmet format. Samtidig kan vi også hjælpe dig med grafisk arbejde til ethvert brug – og det er naturligvis med udgangspunkt i, vi skal skabe en rød tråd i din digitale identitet.

Hvis du har brug for mere information, råd eller blot har en kommentar, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skriv til os på projekt@vsi-group.dk eller brug kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hilse på dig.

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en WordPress hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook ads er  en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.