Forside

Om VSI

Viden

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Bramhale vej 45
6100 Haderslev
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
97 Chotana Rd Soi 22
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

E-handel

Valg af webshop system

WooCommerce

WooCommerce er en udvidelse til den verdenskendte platform WordPress, som også er den platform vi benytter til hjemmesider. WooCommerce laver WordPress om til en webshop, og giver dig alle de funktioner og mere til, som du skal bruge for at drive en professionel webshop.

Vi anbefaler WooCommerce til alle dem, som ikke er en kæmpe virksomhed, der har behov for specielle B2B funktioner, ERP integrationer eller som har under 8.000 varer.

Prestashop

Prestashop er også en verdenskendt platform og anerkendt som en af verdens bedste webshop platforme. Prestashop har flere år i træk vundet prisen som verdens bedste og mest brugervenlige Open source webshop platform.

Prestashop er et hardcode e-handelssystem, som giver dig alt lige fra B2B funktioner til avancerede moduler. Prestashop er platformen, vi anbefaler til dem, der har brug for stor enterprise løsning.

Spørgsmål ?

Er du i tvivl om, hvorhvidt du har behov for en WooCommerce eller Prestashop webshop? Så lad og tage et møde, så rådgiver vi dig til den bedste løsning.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken platform er billigst?

Det er svært at sige, da det kommer helt an på dine ønsker og behov. Men som oftest er WooCommerce brugt til de mere simple og standardiserede webshops, og er derfor oftest den billige løsning – dog uden at gå på kompromis med kvalitet.

Er hosting med i jeres pris?

Det kan den være, hvis du ikke har et specielt ønske om at blive hosted et andet sted. Vi har high performance servere, som vi selv administrerer og ejer. Fordelen ved at blive hosted hos os er, at vi kan garantere, at servermiljøet er skræddersyet til den bedste performance, samt at vi kan yde lynhurtig assistance, da vi har direkte adgang til alt.

Hvad med betalingsgateway og indløsningsaftale?

Vi kan både stå for både indløsning og gateway, så du ikke skal tænke på noget som helst. Men har du allerede en webshop med eksisterende indløsning og gateway, kan vi blot implementerer den, du allerede benytter nu.

Hvor lang tid tager det at få lavet en webshop?

Det er desværre meget svært at svare på. Det kommer helt an på ønsker til funktioner mm. Hvis det er en helt standard WooCommerce løsning, baseret på en af vores templates, så kan vi have en webshop klar til dig indenfor 14 dage. Men er det en stor enterprise løsning med integrationer til lagersystemer, kassesystemer osv. kan der gå op til 6 måneder eller mere.

Kan I flytte mig fra mit nuværende webshop system?

Det korte svar er ja. Men alt efter hvilken platform din webshop er hosted på, kan det både være en nem opgave eller en tidskrævende opgave. Men kontakt os meget gerne, så kan vi tage et kig på det og lave dig et estimat på migreringen.

Tager I jer af SEO?

Når vi laver en ny webshop, sikrer vi, at den overholder alle de tekniske retningslinjer i forhold til SEO, og at den indeholder alle værktøjer, der skal til, for at lave professionel SEO. Såfremt vi skal flytte dig fra en eksisterende platform til enten WooCommerce eller Prestashop, vil vi tage forbehold for SEO og sikre korrekte 301 redirects mm, for at du ikke mister dine nuværende placeringer. Men ønsker du, at vi implementerer en SEO strategi og vedligeholder denne på din webshop, så skal du have en af vores SEO pakker.

WooCommerce

WooCommerce er en udvidelse til den verdenskendte platform WordPress, som også er den platform vi benytter til hjemmesider. WooCommerce laver WordPress om til en webshop og giver dig alle de funktioner og mere til, som du skal bruge for at drive en professionel webshop.

Vi anbefaler WooCommerce til alle dem, som ikke er en kæmpe virksomhed, og som har behov for specielle B2B funktioner, ERP integrationer eller som har under 8.000 varer.

Prestashop

Prestashop er også en verdenskendt platform og anerkendt som en af verdens bedste webshop platforme. Prestashop har i flere år i træk vundet prisen som verdens bedste og mest brugervenlige Open source webshop platform.

Prestashop er et hardcode e-handelssystem, som giver dig alt lige fra B2B funktioner til avancerede moduler. Prestashop er platformen, vi anbefaler til dem, der har brug for stor enterprise løsning. 

Spørgsmål ?

Er du i tvivl om, hvorhvidt du har behov for en WooCommerce eller Prestashop webshop? Så lad og tage et møde, så rådgiver vi dig til den bedste løsning.