Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

Abonnementskoncepter bliver endnu større i 2017

I denne uge overlader vi for en kort stund ordet til Kristoffer Hjerrild. Kristoffer er CEO på Magentoexperten, og har gjort sig en række betragtninger om abonnementservices, som du får herunder.

Af Kristoffer Hjerrild:

Abonnementskoncepter bliver endnu større i 2017

I 2016 blev vi i både ind og udland præsenteret for en lang række abonnementskoncepter. Nogle var helt nye og andre slog igennem. I dette blogindlæg vil jeg fortælle om mine forudsigelser for 2017, som jeg i høj grad vil blive et år med ”danskerne på abonnement”.

Jeg ejer og driver Magentoxperten.dk og jeg er i kontakt med så mange forskellige virksomheder. Både store og små. Her oplever jeg, at flere og flere virksomheder udviser stor interesse for abonnementskoncepter, og jeg har da også set dem vokse efter vi udviklede det for dem. Nogle er en abonnementsboks, mens andre er et medlemskab på en shop gør at man får bedre priser på shoppen, men får det hele billigere.

Et par gode eksempler er fx Goodiebox, som er en kosmetik boks til 159 DKK om måneden, som rigtig mange danskere har valgt at tilmelde sig. Et andet nyt koncept er Winefamly.com eller coolshop.com, hvor man betaler henholdsvis 39 DKK og 75 DKK om måneden for at få produkter til endnu lavere priser.

I 2017 vil vi se mange flere af disse koncepter. Gade vide hvad der bliver det næste? Sexlegetøj og tøj? Eksempelvis ejer og driver jeg også winkwink.dk som sælger sexlegetøj herunder dildoer og vibratorer og gade vide om der ikke også bliver plads til det et tidspunkt.

Men hvorfor er disse abonnementskoncepter egentligt så interessante?

I forhold til fx disse bokse er fordelen jo i høj grad stordriftsfordele. Man skal bruge meget få produkter og i et stort antal – Win-Win for både kunde og virksomhed. Derudover er der ikke samme direkte konkurrence i mange brancher.

I forhold til sider ligesom winkfamly er fordelen, at man fx får produkterne til indkøbspris mod et månedligt abonnement. Det betyder, at hvis man er glad for vin, kan spare lidt ekstra.

2017 kan kun blive et spændende år online! Krisoffer Hjerrild

Kristoffer er en kendt serie-iværksætter, der har været aktiv med en lang række projekter siden 2005.

Mest kendt er han nok for sit webbureau Magentoexperten.dk og sin webshop winkwink.dk

Du kan læse mere om Kristoffer her

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en moderne hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook er stadig en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.