Forside

Om VSI

Blog

Cases

Teamet

Job

Kontakt 

VSI Group Denmark ApS
Østerløgumvej 49
6230, Rødekro
Denmark

CVR: 35470387

VSI Group Asia Co., Ltd.
9/9 Soi3 Srimongkol rd,.
T. Patan, A. Muang
50300 Chiang Mai
Thailand

BOI no. : 1821(7)/2555
Tax/VAT no : 0505555003302

3 gode grunde til at have et support abonnement

Når du køber en hjemmeside eller webshop løsning hos VSI group, hjælper vi dig selvfølgelig gennem opstarten, og du får en intro til hvordan din hjemmeside virker. Derefter står du på egne ben, men kan måske efter et stykke tid med din webshop få brug for hjælp igen.

1 – Personlig hjælp

Med et support abonnement fra VSI Group har du altid en levende guide ved hånden. Hos VSI Group har vi en dedikeret support afdeling, som udelukkende tager sig af kunder med support abonnement. Det kan derfor godt betale sig at ervherve sig et support abonnement.

2 – Forrest i køen

Hvis du kontakter VSI Group med et supportrelateret spørgsmål, vil du som supportabonnent blive sat som første prioritet. Det vil sige, at du vil få hjælp så hurtigt som det overhovedet er muligt. Du kan altid henvende dig telefonisk, via mail, eller livechat. Du kan også, såfremt du har et support abonnement få muligheden for fjernsupport.  Vi er til for dig!

3 – Videoer og guides til DINE udfordringer

Du har selvfølgelig døgnet rundt adgang til vores Prestashop guide, som du finder på www.prestashop-guide.dk.

Her finder du utallige guides til, hvordan du bruger de fleste funktioner i din Prestashop.

Vi opdaterer naturligvis guiden løbende, ligesom du i fremtiden vil kunne finde guides til de nyeste versioner af Prestashop.

Med et supportabonnement laver vi også gerne en skræddersyet video eller skriver guide til dig, hvis der er noget du har brug for at kunne finde frem igen og igen.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Har du spørgsmål eller ønsker du et support abonnement kan du gribe telefonen og ringe til os på 69 90 18 10.

 

 

 

Digitale løsninger
skræddersyet til dine behov

Webshop og E-handel

Få en webshop bygget til dine ambitioner. Nå ud til dine kunder med en løsning gearet til at skabe gode købsoplevelser. Vi udvikler webshops i de mest anerkendte systemer som PrestaShop og WooCommerce.

Hjemmeside

Fremstå professionel og kompetent, når potentielle kunder besøger dig digitalt. Få en moderne hjemmeside, der slår en streg under din troværdighed. Naturligvis i en brugervenlig og SEO-parat løsning.

SEO

Kom til tops på Google og oplev hvordan veludført SEO kan vækste din virksomhed. Vi arbejder ud fra princippet om kvalificeret trafik, der fører købsklare kunder til DIT webunivers. Bliv synlig nu.

Google Ads

Få hurtig kontakt til potentielle kunder. Mærk effekten fra Google Ads enorme rækkevidde på Google, YouTube, i apps eller ved re-marketing reklame hos Googles mange samarbejdspartnere.

Facebook Ads

Søger du en omkostningseffektiv annonceringsmetode med smæk for reklameskillingerne? Facebook er stadig en billigere annonceplatform, hvor du rammer højrelevante målgrupper med flotte annoncer.

SoMe

Udnyt det kæmpe potentiale, der gemmer sig på sociale medier. Med Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest etc. kan du blive set, delt, hørt og få solgt dit brand. Mærk effekten fra de populære netværk.