fbpx

HJEMMESIDE FORSIKRING

Er din WordPress hjemmeside sikker? Husker du at opdaterer system og plugins?

Hvorfor skal du have en WordPress hjemmeside forsikring?

Hackere er internettets terrorister og de operere på samme måde, de slår nemlig til de steder hvor det er mest populært at være. Derfor er WordPress et udsat system, da det er det mest brugervenlige og populære system worldwide.

WordPress er systemet bag 74.6 millioner hjemmesider på verdensplan

Udbedring af skader ved hack

I tilfælde af du bliver hacket og din hjemmeside ender med at se helt forfærdelig ud, dækker vi på den måde at vi reparere din WordPress hjemmeside uden beregning, således den kommer til at se ordentlig ud igen. Skulle dette udbedres hos et webbureau, er du ofte af med flere tusinde kroner.

Vedligehold af hjemmeside

Din hjemmeside kræver vedligeholdelse. Hvis man bare opdatere din side, plugins m.m., kan det være at din side pludselig ikke virker mere eller ser helt forfædelig ud. Når vi vedligeholder den, sørger vi for at den altid er kompatibel med de opdateringer der kommer.

Opdatering af WordPress

Selve systemet WordPress får ofte opdateringer. Det gør det netop på grund af sikkerhed. Hver gang de opdager en sikkerhedsbrist, laver de en opdatering for at lukke det hul. Der er rigtig mange der ikke får opdateret deres WordPress hjemmeside, og det kan også forsage fejl på siden, så det er i bund og grund bedst at lade professionelle gøre det.

Opdatering af plugins

Din WordPress hjemmeside benytter med garanti en række plugins/udvidelser, disse skal også opdateres for at din WordPress hjemmeside ikke er sårbar. Nogle gange stopper plugins med at blive supporteret og så er det vigtigt at man får det skiftet ud med et der opdateres og supporteres, ellers er døren til din hjemmeside på hvid gab. Med en forsikring, sørger vi for at dine plugins altid er “up-to-date”.

Basic WordFence

Wordfence er et prisvindende sikkerhedssystem udviklet til WordPress. Med en basis opsætning af denne, får man alle de funktioner der er i den gratis udgave af systemet WordFence. Det er blandt andet en forstærket firewall, notifikationer til os om mulige hack angreb, således vi kan tage action før skaden er sket og meget mere.

Backup

Nogen gange kan man være så uheldig at en hacker bare er ude på at gøre så meget skade som muligt og derfor blot sletter alle dine filer eller beskader din hjemmeside så meget at den ikke er til at redde. Her er det vigtigt at vi altid har en backup af din hjemmeside, således vi kan gendanne den og sikre dig, din hjemmeside og din forretning.

Hosting

Kommer du op i en WordPress hjemmeside forsikring business pakke, får du også hosting med. Det er ikke kun penge sparet der hvor du er hosted nu, men du kommer også over på en af vores kvalitets serverer hvor vi ikke har mere end maksimalt 80 hjemmesider liggende, kontrakt one.com, unoeuro og de andre billige som har op mod 2.500 hjemmesider på én server.

Det betyder ikke kun at vores server er mere sikker, men også at den er meget, meget hurtigere end de andre. Du får derfor hosting på en sikker server med nutiden mest moderne teknologier, men du får samtidig også en lyn hurtig hjemmeside som har fordele som øget brugervenlighed, øget konvertering og bedre SEO.

WordPress support

Kommer du op i en WordPress hjemmeside forsikring premium får du udover hosting også vores anerkendte WordPress support med. Det betyder, at du altid kan ringe eller skrive til os hver gang du har udfordringer med din hjemmeside. Kan du ikke finde ud af at opdatere galleriet?, Sender din kontaktformular ikke mails, har du glemt hvordan man opretter et nyt indlæg osv.

Support er hjælp til selv hjælp, hvilket mere eller mindre betyder at vi sidder klar til at supportere dig og vejlede dig i brugen af din hjemmeside. Vi er din livline der holder dig i hånden hele tiden.

WordPress forsikring

DKK
249,-Pr. måned (12 mdr.)
Udbedring af skader ved hack
Vedligehold af hjemmeside
Opdatering af WordPress
Opdatering af plugins
Basis Wordfence
Backup
 
 

WordPress forsikring business

DKK
349,-Pr. måned (12 mdr.)
Udbedring af skader ved hack
Vedligehold af hjemmeside
Opdatering af WordPress
Opdatering af plugins
Premium Wordfence (Værdi 58,-/mdr.)
Backup
Hosting (Værdi 100/mdr.)
 

WordPress forsikring premium

DKK
449,-Pr. måned (12 mdr.)
Udbedring af skader ved hack
Vedligehold af hjemmeside
Opdatering af WordPress
Opdatering af plugins
Premium Wordfence (Værdi 58,-/mdr.)
Backup
Hosting (Værdi 100/mdr.)
WordPress support (Værdi 249/mdr.)

Har du spørgsmål?

Ring på +45 699 01810

Eller