fbpx

RESELLER

“Betal kún for den tid du bruger – Ingen faste udgifter”

Du er:

Et reklamebureau
Et webbureau
Et grafiskbureau
Et digitalbureau
Andet bureau

Du ønsker:

Større kapacitet
Flere kompetencer
Flere services
Lavere udgifter
Sparringspartner

Du får:

Alle vores services
Dynamisk kapacitet
Meget lav timepris
Dansk projektledelse
10 år erfaring

Konceptet

Du har et reklamebureau, webbureau eller andet bureau hvor du allerede er igang med at udvikle hjemmesider og webshops, eller du går med tankerne om at komme igang med det.

Med en reseller aftale, får du direkte adgang til vores afdeling i Thailand med dansk projektledelse. Du får nogle timepriser der gør dig ekstremt konkurrence dygtig i Danmark og dermed muligheden for at få udviklet hjemmesider, webshops, animationsvidoer, grafisk arbejde og meget mere uden at udvide de faste udgifter i din virksomhed.

Du betaler nemlig kun for de timer du bruger pr. projekt og vi laver ikke noget uden din godkendelse på timeforbruget.

Bliv et fuldservice bureau med VSI

  • Webudvikling
  • Grafik
  • Animation
  • 3D
  • Adwords
  • Facebook ads
  • SEO
  • Linkbuilding
  • Tekstforfatning
  • Konverteringsoptimering

Sådan fungere det

Du sender et projekt ned til VSI. Vi kigger opgaven igennem og giver dig et estimat retur, som du kan bruge til at beregne dit tilbud til kunden. I denne process kan der i nogle tilfælde også være udarbejde af en kravspsicifaktion inkluderet, alt efter opgaven kompleksitet.

Når du har fået et OK fra din kunde, sætter du projektet igang hos VSI Group. Vi starter projektet og sender det i korte træk igennem Grafik -> Implementering & udvikling -> Test -> Kvalitets tjek -> Levering.

Kommunikation

Du har kontakten med din slutkunde, som aldrig behøver vide at vi sidder i den anden ende. Det er helt op til dig hvor hvidt du ønsker din kunde kender til VSI eller ej.

Du har direkte kontakt til vores danske projektledere og du har tidsforskellen som din styrke. Når en kunde bestiller noget en eftermiddag, kan vi potentielt have det klar når i vågner dagen efter, da vi starter dagen 5 timer før jer.

Økonomi

Du betaler ikke en fastpris for projektet. Vi har lavet et estimat og du har godkendt. Vi samler timeforbrug pr. projekt d. 15 hver måned og sender en faktura pr. projekt for de timer der end til videre er brugt. Fakturaen indeholder udspecificeret info omkring alle timerne. Et projekt som Reseller betales derfor over flere omgange, netop løbende timer hver måned end til projektet er leveret.

Læs også om vores andres samarbejdsaftaler

Dedikeret partner

Få dit eget team

Er du en større virksomhed med behov for mange ekstra hænder, men samtidig også et behov for at holde de faste udgifter nede. Så er et dedikeret team det helt rigtige, her skræddersyer vi et helt team efter dine ønsker og behov.

Certificeret partner

Fokus på salg

Er du ikke så teknisk anlagt og ønsker en løsning hvor du ikke skal have hands-on på projektledelse, teknisk og support, men derimod har store kompetencer inden for salg og gerne vil have dit fokus her, så er en certificeret aftale det rigtige for dig.

Vil du høre mere?

Skal vi kontakte dig og tage en snak omkring mulighederne for et godt samarbejde, så udfyld formularen her, så kontakter vi dig straks.