fbpx

Send push-beskeder til dine kunder og fang deres opmærksomhed på en ny måde

Øg konverteringen med op til 20%

I det store og det hele, kan du med PushEngage ramme dine kunder på en helt nye måde. Så snart de har internetforbindelse, kan dine push-beskeder blive præsenteret for dem. Dine push-beskeder kan enten være nogle du manuelt sender ud, nogen der er planlagt til fks. Black Friday, eller et helt flow du kører som både kan være “Tak for ordren” eller ved tabte kurve “Du har ikke afsluttet din kurv, klik her og gennemfør din ordre nu”.

Derved, opnår du et helt andet engagement fra dine kunder, hvilket er med til at øge din konvertering.

Tabte kurve - Opfølgning

Du kan lave et work-flow til at følge op på dine tabte kurve. Forestil dig en konvertering du får, når dine kunder pludselig vil modtage en lille besked på deres computer skærm om at de har en tabt kurv og de kan få 10% rabat hvis de klikker her og afslutter den.

Automatiske work-flows

Fra dit dashboard kan du lave automatiske work-flows. Eksempelvis, har vi sat et op på således at alle dem der har besøgt denne side, vil modtage en push-besked om et par dage, der minder dem om hvor smart PushEngage er.

Du kan også lave en række af events. Således at man 2 dage efter man har besøgt din hjemmeside, får en push-besked med en kort tekst og en rabat kupon til et godt tilbud. 2 dage efter man har modtaget den, kan man lave en igen, med en opfølgning af deres kurv, hvis de har en tabt kurv og 2 dage efter det, kan du igen sende en ny push-besked med en rabat kupon for at afslutte deres kurv.

Og ja, de kan modtage den på computer, tablet og mobil. Den popper simpelthen bare op nede i højre hjørne af deres skærm.

10 gange mere effektivt end nyhedsbreve

Du rammer dine kunder på en helt ny måde. Når de åbner deres computer, hopper der lige en besked op nede i højre hjørne, hvor der eksempelvis står “Vi savner dig.. Har du set vores gode tilbud på Xxxxx ? Her er en rabat kupon til dig”

Klikraten er ca. 10 gange højere end nyhedsbrev. Taget i betragtning af, at mange flere tilmed også tilmelder sig her, så kan du vokse listen med tilmeldinger meget hurtigere og du skaber meget mere trafik til din hjemmeside med PushEngage end med nyhedsbreve.

Ram kunden på alle platforme uanset hvor de er

Dine brugere behøver bare internet adgang for at modtage dine beskeder. De skal ikke engang være på din hjemmeside. Det er noget af det, der gør PushEngage så unikt. Du kan sende dem en besked så snart de bare har deres computer, tablet eller mobil åben!

Slå sammen med remarketing

Som en integration, kan det slåes sammen med re-marketing, således du også kan forfølge dine brugere med notifikationer baseret på dine re-marketing kampagner

Mange flere tilmeldinger end nyhedsbreve

I modsætning til nyhedsbreve, så skal du ikke udfylde noget her. Du skal bare klikke “ok” når du besøger siden.

Det alene, gør at du vil opleve meget større tilslutning til din PushEngage liste end du nogensinde kommer til på dit nyhedsbrev

SE HVORDAN DET VIRKER I VIDEOEN

NY MÅDE AT MARKEDSFØRER SIG PÅ

9.000+ webshops gør det allerede!

Skal du med på bølgen?

SPAR 20% ved oprettelsen, via VSI Group!

Oprettelse:

Normalpris: DKK 5.000,-
VSI Pris: DKK 4.000,-

Drift:

Efter 3 måneder: 1 kr. pr. klik

Oprettelsen

Oprettelsen omfatter de første 3 måneder, hvor alle klik er gratis. Vi hjælper tilmed at sætte dine kampagner og work-flows korrekt op, således du får det maksimale ud af PushEngage.

Driften

Efter 3 måneder blive du takseret pr. klik, lidt i stil med Adwords. Du kan gratis opsætte kampagner, flows og meget mere. Du betaler kun for de klik besøgende foretager.

MERE INFO

Hvis du gerne vil høre lidt mere om, hvad PushEngage er og hvordan du kan drage fordel af det for din forretning, så skal du blot udfylde denne formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt

OPRET DIG NU

Opretter du dig her, bliver du registreret i vores database som bliver overdraget til PushEngage, hvorefter din konto bliver oprettet og vi hjælper dig igang med at sætte dine flows og push beskeder op.