fbpx

Tag et semester i udlandet. Bliv praktikant hos VSI Group.

VSI Group er et danskejet webbureau, der leverer services lige fra skræddersyede hjemmesider og webshops til søgemaskineoptimering, PPC kampagner, grafik og animationsvideo.

Vores kunder tæller store som små danske virksomheder – samt en række reklamebureauer og mediehuse, som du også vil blive introduceret for.

Du bliver naturligvis også introduceret for de ca. 20 ansatte, der fordeler sig blandt danskere og thailændere. De bliver dine bekendte, da I sammen løser opgaver og udfordringer på kryds og tværs i virksomhedens dagligdag.

Du vil opleve, at VSI Group har en fri – men til tider travl – virksomhedskultur, hvor vi både finder plads til at have det sjovt indbyrdes og levere kvalitetsarbejde til vores kunder og partnere.

Som praktikant hos VSI Group får du dine egne fokusområder inden for den praktikstilling, du søger, men vi garanterer dig samtidig, du bliver bevidst om en masse teknologiske muligheder og markedsføringsmetoder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

PS. Vi står selvfølgelig allerede og byder dig velkommen i lufthavnen, og gør alt for at give dig et uforglemmmeligt praktikforløb – både på og uden for arbejdspladsen.

 

 

Vi søger praktikanter til:

Søgemaskineoptimering

Webafdeling

Bogholderi

Salg