Marketing mægler

Kender du “No cure, no pay” ?
Marketing mægler er endnu bedre!

Sæt dine konkurrenter i skakmat med vores marketing mægler koncept. Få en dedikeret marketing ekspert til at lave en plan, der indeholder strategi til alle platforme og sociale medier m.m. til din virksomhed.

Forestil dig så, at du slet ikke skal betale noget, før vi når de aftalte resultater. Det er den mest sikre marketing investering, du overhovedet kan lave.

Vi bærer hele risikoen. Hvis vi ikke levere resultater, betaler du ingenting!

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt

Du er også velkommen til at ringe på +45 6990 2368

Personlig kontaktperson

Du vil altid have én fast kontaktperson, der kender både dig og din forretning.

Janni er vores marketingekspert – og hun sidder klar til at tage en snak om dit projekt og besvare dine spørgsmål. Læn dig tilbage og lad os få din forretning til at blomste.

Det er gratis

Sådan fungerer det

Vi indleder vores samarbejde med at finde et mål, der giver mening for begge parter. Dette kan være baseret på omsætning, overskud, antal ordre eller noget helt fjerde.

Når kontrakten er lavet og underskrevet, påbegynder VSI Group arbejdet. Vi inddrager alle ressourcer, vi har i virksomheden for at nå vores fælles mål; SEO, AdWords, sociale medier, nyhedsbreve, viral marketing, videoannoncering og meget mere.

Vi laver på sigt også konverteringsoptimering på dine side, og kan ved større aftaler også finde på at re-designe hele din hjemmeside eller webshop for at øge din konvertering.

Selvom vi bruger utallige timer og ressourcer på at nå målet, betaler du ingenting, før vi når målet.
Beløbet du betaler, afhænger helt af den aftale, vi har lavet. Det vigtigste er, at vi alle tjener penge, når vi når målet.
Vi mener derfor, at marketing mægler er den sikreste og bedste investering, du kan gøre for din virksomhed.

Der er ikke noget med småt, det eneste vi forlanger er 3 mdr. til at komme igang for at få hjulene til at rulle og bevise, vi kan nå vores fælles mål.

VSI arbejder

Vi analysere

Du tjener penge

Rapport og analyse

Vi forstår vigtigheden af, at vores kunder kan følge med i, hvad deres marketingbudget går til – og ikke mindst effekten af indsatsen.

Derfor opretter vi en konto til alle kunder i vores system, så de altid kan følge med i kampagnerne. På den måde vil du altid kunne se, præcis hvad dine kroner og øre går til – og ikke mindst hvor stort afkastet er!

Du vil typisk opleve, at konverteringen af dine kampagner stiger, i takt med at vi får mere og mere data at arbejde med og din personlige konsulent konstant optimerer dine marketingtiltag.

Det med småt - med STORT

Vi spiller altid med åbne kort, og derfor finder du ikke nogen skjulte gebyrer eller noget med småt hos os.

Vi forlanger minimum 3 mdr. opstart ved indgåelse af et samarbejde – og det er af den simple grund, at vi ikke kan skabe resultater fra den ene dag til den anden. De første 3 mdr. bruger vi på at teste, samle data m.m. således vi kan analysere os frem til, hvilke paltforme din målgruppe er mest aktiv på og hvor du har størst gevinst.

Det tager også tid at udvikle og justere annoncemateriale, opdatere din hjemmeside eller lave en animationsvideo. Med nogle marketingkanaler vil du se resultater tidligere i processen end andre – fx vil du hurtigt opleve en øget omsætning i takt med, at dine Google Adwords kampagner lanceres, mens et SEO-projekt ofte tager længere tid.

Som tak for din tillid til os, tør vi godt love, at med en marketingpakke hos os får en cross-channel strategi, der slår benene væk under dine konkurrenter og øger dit afkast betydeligt.

Spil på alle tangenter

Når du vælger at arbejde med os og vores marketing mægler koncept, spiller vi på alle tangenter. Hermed mener vi, at alle platforme bliver taget i betragtning. Det betyder ikke, at vi absolut arbejder med dem alle sammen, da vi netop måler på konvertering og profit.

Er der en platform, der ikke genererer overskud, flytter vi hellere dit budget fra den platform til en af dem, hvor du tjener penge.

Personlig kontaktperson

Du vil altid have én fast kontaktperson, der kender både dig og din forretning.

Janni er vores marketingekspert, og hun sidder klar til at tage en snak om dit projekt og besvare dine spørgsmål. Læn dig tilbage og lad os få din forretning til at blomste.

Det er gratis