Marketing mægler

Har du en genial plan? Ellers har vi.

Sæt dine konkurrenter i skakmat med vores marketing mægler koncept. Få en dedikeret marketing ekspert til at lave en plan der indeholder alle platforme og sociale medier til din virksomhed.

Vi handler i din interesse og sørger altid for at dit marketing-budget altid investeres de steder du tjener flest penge.

Du behøver ikke bekymre dig mere, men blot læne dig tilbage og se ordrene komme ind.

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt

Du er også velkommen til at ringe på +45 6990 2368

Personlig kontaktperson

Du vil altid have én fast kontaktperson, der kender både dig og din forretning.

Janni er vores marketing ekspert, og hun sidder klar til at tage en snak om dit projekt og besvare dine spørgsmål. Læn dig tilbage og lad os få din forretning til at blomste.

Det er gratis

Sådan fungerer det

Hos VSI lytter vi altid til vores kunder. Derfor er ingen marketingpakker låste – du kan altid kontakte en af vores konsulenter, hvis du foretrækker bestemte medier eller kanaler frem for andre.

Beslutter du at starte et samarbejde med os, vil vi som det første oprette en konto til dig i vores system, hvor du vil blive skrevet op til et abonnement svarende til dit budget. Vores in-house grafiske designere og webudviklere går herefter i gang med at udarbejde bannere, annoncer, videoer og andet materiale, afhængigt af din pakke.

Når de første kampagner begynder at rulle, vil vores marketingafdeling løbende samle data og evaluere indsatsen, så dit budget indsættes de steder, hvor det giver dig det bedste afkast.

Overfør dit budget

Vi administrerer

Du tjener penge

Rapport og analyse

Vi forstår vigtigheden af, at vores kunder kan følge med i, hvad deres marketingbudget går til og ikke mindst effekten af indsatsen.

Derfor opretter vi en konto til alle kunder i vores system, så de altid kan følge med i kampagnerne i vores system. På den måde vil du altid kunne se præcist, hvad dine kroner og øre går til og ikke mindst hvor stort afkastet er.

Du vil typisk opleve, at konverteringen af dine kampagner stiger i takt med, at vi får mere og mere data at arbejde med og din personlige konsulent konstant optimerer dine marketingtiltag.

Det med småt - med STORT

Vi spiller altid med åbne kort, og derfor finder du ikke nogen skjulte gebyrer eller noget med småt hos os.

Du undrer dig måske over, hvorfor vi beder dig om at binde dig til en 12 måneders kontrakt. Svaret er, at en marketingindsats tager tid, før det skaber resultater. Vi har brug for at samle data, så vi kan få en bedre forståelse for dine kunder og deres adfærd. Derefter kan vi tilpasse dine kampagner, så konverteringsgraden stiger.

Det tager også tid at udvikle og justere annoncemateriale, opdatere din hjemmeside eller lave en animationsvideo. Med nogle marketingkanaler vil du se resultater tidligere i processen end andre – fx vil du hurtigt opleve en øget omsætning i takt med, at dine Google Adwords kampagner lanceres, mens et SEO-projekt ofte tager længere tid.

Som tak for din tillid til os, tør vi godt love, at med en marketingpakke hos os får en cross-channel strategi, der slår benene væk under dine konkorrenter og øger dit afkast betydeligt.

Hvad med SEO?

Søgemaskineoptimering er kun med i den store pakke, fordi det er en service, der kræver mange ressourcer og dermed et større budget.

Er du på jagt efter et webbureau, der udelukkende kan hjælpe dig med SEO, har du mulighed for at købe søgemaskineoptimering som en enkeltstående service.

Læs mere om vores SEO service her på siden.

Personlig kontaktperson

Du vil altid have én fast kontaktperson, der kender både dig og din forretning.

Janni er vores marketing ekspert, og hun sidder klar til at tage en snak om dit projekt og besvare dine spørgsmål. Læn dig tilbage og lad os få din forretning til at blomste.

Det er gratis