fbpx

Webhotel

Hos VSI Group har vi udviklet både WordPress og Prestashop i over 10 år. Det er også derfor at vores webhoteller er skræddersyet til at hoste netop, WordPress og Prestashop. Vi har sørget for at der er alle de nødvendige software installationer på vores serverer, der gør at de to systemer har det bedste miljø at arbejde i.

Vores serverer benytter Cpanel og CloudLinux, hvilket betyder, at i modsætning til andre delte serverer hvor tung trafik på en side, kan have effekt på din side og gøre den langsom, er alle vores webhoteller isloeret således at en side der normalt ville trække resten af serveren ned, i stedet rammer et loft, der lukker deres webhotel i en periode.

Rammer man sit loft ofte, kan man skifte til et større webhotel eller vores dedikerede cloud hosting. Men fordelen her, er at uanset hvad, så vil en anden sides besøgstal og trafik aldrig trække load tiden på din side ned.

Udover isolerede webhoteller og ekstrem høj sikkerhed, har vi også den fordel, at vores serverer aldrig indeholder mere end 80 løsninger pr. server. I modsætning til mange andre hosting udbydere, som hoster op mod tusinde løsninger på en server, vi kalder derfor vores serveret for 5-stjernet luksus hoteller.

Så hvis du ejer en WordPress side, eller en Prestashop og du godt kan lide luksus, så er vores webhoteller noget der kreser for detaljerne som din side vil elske, næsten som wellness.

Cloud hosting

Cloud hosting er det nye sort i IT verdenen, og det er der god grund til. Du kommer nemlig op på en platform, der fungerer så dynamisk at du til en hver tid kan udvide dit server miljø i takt med at din forretning får mere og mere success.

For at komme igang, sammensætter du først din server ved at kobinere antallet af Ram, CPU og plads du har brug for, samt det styresystem du ønsker på din server. 30 sekunder efter du har betalt, er din dedikerede cloud server klar til at blive taget i brug.

Pay as you go:

En fordel ved vores platform, er vores “pay as you go” løsning. Den giver dig mulighed for at udvide antallet af ressourcer på din server i en given periode. Ved andre udbydere, ville du blive tvunget til at opgradere hele din pakke til en større pakke og betale enten pr. måned eller et år af gangen. Hos os, kan du koble ekstra resourcer på i et par timer eller et par, og kún betale for de ekstra ressourcer i den periode du har brugt dem.

Skal du eksempelvis sende et nyhedsbrev ud til rigtig mange modtagere, så ved du at din server bliver belastet over de næste par dage, så for at sikre dig selv mod lange svar tider hvis din server bliver for presset, kan du blot koble et par ekstra GB Ram på serveren i et par dage.

DET ER SMART!

Få en GRATIS SEO rapport

Indtast dit domænenavn nedenfor og modtag en gratis SEO analyse af din hjemmeside. I løbet af 45 sekunder får du et grundigt overblik over din hjemmesides styrker og svagheder i forhold til søgemaskineoptimering.

Personlig kontaktperson

Du vil altid have en fast kontaktperson, der kender dig og din webshop. I vil lære hinanden godt at kende, for personen vil følge din webshop i tykt og tyndt den næste tid for at sikre sig, at siden konstant er så SEO-venlig som muligt.

Intet SEO-projekt er ens, og det er derfor, at vi lægger meget vægt på at tilbyde vores kunder en fast kontaktperson, der kan skræddersy, lytte og justerer indsatsen for netop din webshop undervejs.

Vi sætter en ære i god kundeservice, og du vil altid kunne fange os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Det er gratis

Gennmesigtig rapporting

check    Afrapportering hver måned

check    Rapport for rangering, konkurrence m.m.

check    Download rapport fra din konto, når du har lyst

check    Telefonisk gennemgang hver måned

Vi kender alle hemmelighederne

Søgemaskineoptimering er ikke nogen entydig disciplin. Det har taget os lang tid at udvikle en fremgangsmåde, som er effektiv på tværs af kundetyper og brancher. Hvad der giver resultater i dag, har dog nødvendigvis ikke samme effekt imorgen, da Google konstant opdaterer og justerer de parametre, som er afgørende for, hvordan hjemmesider rangerer i søgeresultaterne. Vi følger udviklingen tæt, så vi altid kan levere de bedste resultater.

En professionel SEO indsats arbejder med en række faktorer, som hver især kræver særlige egenskaber og viden. Tekst og nøgleord har –  som du måske ved – betydning, men den tekniske kode og optimering af siden har også stor betydning. Links, der peger på din side, øger troværdigheden hos Google og dermed din placering, og derfor er dette også en meget vigtig del af indsatsen.

Med vores flåde af tekniske nørder og skarpe tekstforfattere garanterer vi at øge din webshops placering på Google.

Hvorfor binder i mig?

Vi beder vores fuldservice SEO-kunder om at tegne et 12-måneders abonnement hos os, fordi det er vores erfaring, at SEO tager tid. For at indsatsen er så effektiv som muligt, skal der løbende skrues på de forskellige parametre, så de konstant er up-to-date med udviklingen i din webshop.

Det kan f.eks. være, at vi vurderer, din webshop bør arbejde med en ny række keywords i løbet af juletiden, eller at din nye produktside modarbejder den øvrige SEO-indsats.

Til gengæld for din tillid får du hos VSI Group et webbureau, der sørger for, at du løbende kan se, at du rent faktisk tjener penge på din investering hos os.

Sæt fokus på konvertering

Inden dit SEO forløb for alvor søsættes, sørger vi for, at du får de absolut bedste søgeord præsenteret på baggrund af en grundig analyse. Det bedste søgeord er dem, der tager udgangspunkt i din branche og er relevante for din målgruppe – for det er dem, der sikrer størst mulig konvertering!

Vi tilknytter dine søgeord den helt rigtige landingsside – og hvis den ikke allerede eksisterer, opretter vi den for dig. Det gør ikke bare at dine kunder lander på lige netop den side, de har behov for, men også at du oplever trafik, der skaber reel værdi for din forretning.

Personlig kontaktperson

Du vil altid have en fast kontaktperson, der kender dig og din webshop. I vil lære hinanden godt at kende, for personen vil følge din webshop i tykt og tyndt den næste tid for at sikre sig, at siden konstant er så SEO-venlig som muligt.

Intet SEO-projekt er ens, og det er derfor, at vi lægger meget vægt på at tilbyde vores kunder en fast kontaktperson, der kan skræddersy, lytte og justerer indsatsen for netop din webshop undervejs.

Vi sætter en ære i god kundeservice, og du vil altid kunne fange os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.

Det er gratis