Cookie og privatlivspolitik

Generelt

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek via en krypteret database. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med VSI Group Asia Co., Ltd., har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Firmanavn
  • CVR

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne servicere, fakturerer og levere diverse ydelser til dig.

Personoplysningerne registreres hos VSI Group Asia Co., Ltd. og opbevares til der rettes henvendelse med anmodning om fjernelse.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for VSI Group Asia Co., Ltd. har adgang til de oplysninger, der registreres om dig og dine kunder, men har ikke beføjelser til at videregive disse data uden dit og kundens samtykke.

Den dataansvarlige i VSI Group Asia Co., Ltd. er: Mikkel Schmidt

Vi opbevarer og transmitterer kundeoplysninger krypteret via SSL.

Som registreret hos VSI Group Asia Co., Ltd. har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@vsi-group.dk.

Cookies
På https://vsi-group.dk/ anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://vsi-group.dk/, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere VSI Group Asia Co., Ltd.’s hjemmeside.

Abonnement og betalingsoplysninger
Du kan til en hver tid lukke din konto, fjerne dine betalingsoplysninger og andre personlige informationer.
Dog gøres der opmærksom på, at en financeringsordning, hosted abonnement eller anden service forbundet med månedligydelse, fortsat gør sig gældende indenfor den godkede bindingsperiode, på trods af at ens personlige informationer bedes fjernet.

 

Hostede kunder

Som hosting kunde gemmes både persondata og hosting data i vores kundekartotek. Systemet er online tilgængeligt og kan bedes annulleret/lukket hos os, eller gøres manuelt ved at logge ind på sin konto.

Alle data er gemt i en krypteret database.

Alle log ind detaljer til både kunde konto, hosting konto, webhoteller m.m. nulstilles hver 3 måned og har højeste sikkerhedskrav til kodeordsbeskyttelse.

Alt data er beskyttet er udover SSL krypteret database, beskyttet af 3 firewalls.

Systemerne er hosted på egen server i dedikeret nedkølet og brandsikret datacenter.

Alt data sikkerhedskopieres dagligt og lagres på anden ekstern server i et andet nedkølet og brandsikret datacenter uafhængigt at hinanden.

 

Ikke hosted kunder

Ved kunder der er hosted eksternt eller på egen server, behandles fremsendt data i en intern lokal database i vores projektstyringssytem.

Dataen kan kún tilgåes af medarbejdere i VSI Group asia Co., Ltd. Og deles eller videregives ikke til andre uden kundens samtykke og accept.

Data er ligeledes lagret i en krypteret database som sikkerhedskopieres dagligt til ekstern nedkølet og brandsikret datacenter.

Databehandleraftale

Du kan downloade vores standard databehandleraftale her.

Venligst udfyld den, med dine informationer på side 1, samt underskriv den på side 11.