WordPress hjemmeside

Et prisvindende system, som har taget prisen som verdens bedste op til flere gange. Baseret på Open-source, hvilket betyder at der findes flere tusinde udviklere der kender til systemet og du derfor ikke er bundet til én fast leverandør.

Med andre ord, et super nemt system for alle at benytte og samtidig et af de mest fremtidssikrede systemer på markedet.

Vil du vide mere?

 

  
 
Design
Responsivt / Mobilvenlig
System
Antal tekstsider
Blog
Klar til SEO
Page-builder
Slideshow
Google Analytics
Support
Hosting
Løbende Opdatering
Betalingsbetingelser

Fastpris

Fra DKK
11.999,-
Design : Skræddersyet / Skabelon
Responsivt / Mobilvenlig :
System : WordPress
Antal tekstsider : Ubegrænset
Blog :
Klar til SEO :
Page-builder :
Slideshow :
Google Analytics :
Support :
Hosting :
Løbende Opdatering :
Betalingsbetingelser: 50% / 50%

Hosted

Fra DKK
999,-
Design : Skræddersyet / Skabelon
Responsivt / Mobilvenlig :
System : WordPress
Antal tekstsider : Ubegrænset
Blog :
Klar til SEO :
Page-builder :
Slideshow :
Google Analytics :
Support :
Hosting :
Løbende Opdatering :
Betalingsbetingelser: pr. måned i 12 mdr.

En skalerbar og fremtidssikret hjemmeside

Med en hjemmeside baseret på WordPress, uanset om den laves på fastpris, afbetaling eller som leje, får du en hjemmeside der på alle måder er skalerbar.

Med mere end 10.000 plugins, findes der altid en hurtig og nem måde for at udvide siden og efterkomme dit ønske og behov.

VSI Group har mere end 8 års erfaring med WordPress og kane lave alt fra små til store komplicerede løsninger.

5 Gode grunde til at vælge WordPress

Indhold og opdatering

WordPress er bland ét af de mest brugervenlige i verdenen, hvilket gør det utrolig nemt for jer, selv at logge ind og opdatere indholdet, skrive nyheder, oprette billeder m.m. på jeres hjemmeside.

SEO venligt

WordPress er under konstant udvikling og én af de ting der altid er fokus på, er at siden skal leve op til alle krav fra Google, således den altid har bedst mulig chance for at ligge placeret godt på Google.

Skalerbart

Som din virksomhed udvikler sig, opstår der med tiden, helt sikkert nogle nye behov. Med en hjemmeside baseret på WordPress, skal i ikke ud og have udviklet det hele fra bunden. Chancen for at der allerede findes en udvidelse til systemet der kan det i gerne vil, er ret stor og vi hjælper selvfølgelig med at finde de rigtige plugins og installere dem for jer.

Open-Source

WordPress er baseret på Open-Source som i virkeligheden betyder “Åben kode”. For dig betyder det, at du ikke er låst fast i systemet. Du ejer kildekoden og kan altid tage din hjemmeside med dig videre til et nyt webbureau eller udvikler.

Størrelsen af systemet gør også at du nemt finder en ny udvikler med kendskab til WordPress.

Fremtidssikret

WordPress er et kæmpe system og et af de mest brugte, hvis ikke dét mest brugte og da det er baseret på open-source som er åben kode, betyder det også at alle udviklere der arbejder med det, i fællesskab er med til at udvikle hele systemet i sin helhed. For dig betyder det, at så snart der kommer en ny og moderne trend på nettet, så går der nærmest kun timer, til din hjemmeside kan det også.

Mobilvenlig og responsiv

Med en hjemmeside eller webshop fra VSI Group får du en fremtidsikret løsning. som fungere på alle enheder. Vi sørger nemlig for, at alle vores hjemmesider og  webshops er responsive.

Det betyder, at vores systemer er så intelligente, at de selv kan finde du af at tilpasse sig på alle mobiler, tablets og computere, så din webløsning altid bliver præsenteret på den flotteste og mest brugervenlige måde.

Hosting, opdatering og sikkerhed

Med en hosted web løsning tager vi os af de ting, som man ikke får, når man selv hoster sin hjemmeside eller webshop. Du kan altså med andre ord trygt læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet for dig.
Vi sørger nemlig for sikker, pålidelig hosting, support og løbende opdatering af dit system. Skulle der opstå akutte problemer eller fejl på din hjemmeside eller webshop, vil du altid kunne kontakte din faste kontaktperson, som kan løse problemet for dig.

Tal med en web-ekspert

Rami er en af vores dygtige projektledere i vores webafdeling. Han har mange års erfaring i branchen og er uddannet web-integrator.

Han har fra egne projekter samt sit job som projektleder rigtig meget at byde på, både som din projektleder, men også som din sparingspartner til nye ideer, markedsføring og meget mere.

Det er gratis